DOBRODOŠLI U VOLVO SVIJET

Välkommen

U Volvou pratimo prirodni tok stvari. Takvim nas je napravila Švedska.

Inovacije, aplikacije i podrška

Povežite se. Slobodno lutajte.

Razvili smo ponudu digitalnih inovacija, korisnih aplikacija i mogućnosti korisničke podrške koje vam pomažu da u potpunosti iskoristite dan u svom Volvo automobilu.

Sensus Connect

Uz ugrađeni USB i pomoćne priključke, kao i bežičnu Bluetooth vezu i mrežne tehnologije, možete se isključiti kod kuće i povezati na putu.

Volvo On Call

Volvo On Call je naša aplikacija za pametne telefone sa pregršt domišljatih rješenja koja vam pomažu da ostanete u kontaktu sa vašim automobilom i da uvijek možete da ga kontrolišete - čak i kad morate biti na drugom mjestu.

Moj Volvo

Personalizirani sajt koji vam pomaže da zaista upoznate svoj automobil. My Volvo sadrži lične ponude, korisne informacije, članke, fotografije i filmove, a svi imaju za cilj da vam pomognu da dobijete najviše od života sa vašim Volvo automobilom.

LIČNE USLUGE

Servis shvatamo veoma lično

Stvorili smo nov pristup servisu koji brine i o vama i o vašem automobilu.

My Volvo iPad Magazine International

Prenesite naš svijet u vaš

Od sigurnosnog pojasa sa tri tačke vezivanja do sjedišta okrenutog unazad, navikli smo da vam poklanjamo. Tako da, kada smo osmislili My Volvo iPad Magazine International, sa ekskluzivnim člancima, vijestima, fotografijama, filmovima i linkovima koji će vam pomoći da istražite Volvo svijet, prosto smo morali da vam i njega poklonimo.  

Download our world to yours