Sensus Connect

Otkrijte aplikacije i mogućnosti koje će svaku vožnju učiniti najboljom vožnjom vašeg života.

Sensus Connectivity

Vaš život. Vaš Volvo. Povezani.

Uz ugrađeni USB i pomoćne priključke, kao i bežičnu Bluetooth vezu i mrežne tehnologije, možete se isključiti kod kuće i povezati na putu.

NAPREDNA AUDIO TEHNOLOGIJA

Vaša muzika na vrhunskom ozvučenju

U saradnji sa kompanijom Harman Kardon, naši audio stručnjaci su kreirali jedan od najboljih automobilskih audio sistema u klasi. Zahvaljujući inovativnoj Dirac Live® tehnologiji, muzika koju slušate zvučaće punije i čistije. Vaša omiljena muzika za vožnju zaslužuje vrhunski zvuk. 

SENSUS CONTROL

Intuitivne kontrole za lagodnu vožnju

Vozite udobno sa ergonomskim, pametno postavljenim kontrolama sa najboljim odnosom forme i funkcionalnosti.

Dostupnost kod novih modela

Sensus Connect je dostupan u svim našim novim automobilima (osim XC90) kao standardna ili opciona funkcija, zavisno od tržišta na kom kupujete svoj automobil.

Podrška

Da li Vam je potrebna pomoć u vezi sa upotrebom funkcija ili povezivanjem Vaših uređaja na Sensus Connect? Posjetite dio o Sensus Connect u okivru stranice Volvo podrške i pronaći ćete svu pomoć koja Vam je potrebna.

Volvo Cars podrška

Naše inovacije

Sve što radimo se vrti oko ljudi i svaka inovacija je napravljena da vam olakša i poboljša život. Posebno smo ponosni na naša dostignuća u efikasnoj upotrebi energije, povezanosti i bezbijednosti. Naša dostignuća u ovim oblastima smo nazvali: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.