SERVIS SA SVIM POVLASTICAMA

Volvo Classic Service

Svaki put kada Vaše vozilo dovezete na redovan servis kod ovlaštenog Volvo partnera, omogućit ćemo Vam povoljno servisiranje sa gratis dodacima i kvalitetom koju mogu pružiti isključivo za to educirani servisni tehničari. Volvo Classic Servis garantuje Vam najvišu razinu usluge.

Zimski pregled automobila za 30 KM

Za vas smo pripremili paket pregleda automobila prije zime, koji obuhvaća više od 20 sklopova vozila, od rashladne tekućine, sredstva za čišćenje vjetrobranskog stakla do tekućina u motoru, upravljačkog mehanizma i kočionog sistema.
Nudimo vam 15% popusta na:
Novi akumulator
Nove brisače 
Tekućinu za pranje vjetrobranskog stakla.
 
Preuzmite pdf s kompletnom ponudom
Prijavite se na servis

Iskoristite paket dobrodošlice

U Välkommen paketu stručno educirani servisni tehničari besplatno će pregledati Vaše vozilo i ažurirati njegovu programsku opremu. Svi ovlašteni Volvo servisi opremljeni su posebnom programskom opremom VIDA koja jedina osigurava odgovarajući softver za Vaš Volvo. Od trenutka kada postanete naša stranka, besplatno Vam pružamo sve potrebne informacije o Vašem Volvu.  Redovno Vas obavještavamo o novostima, eventualnim pozivima na servis i novim pogodnostima koje svakodnevno oblikujemo za Vas.
Iskoristite pogodnosti paketa

Ostala akcijska servisna ponudba

Razumite svoj Volvo kao što Volvo razumije Vas

Jezik sučelja omogućuje Vam da razumijete obavijesti koje Vaš Volvo poručuje. Zato svakom vozaču koji je kupio svoj Volvo u inostranstvu nudimo ažuriranje sučelja na odabrani jezik.
Do 31.12.2017 u promocijskoj ponudi promijenite jezik sučelja za samo 168 KM.

Prijavite se na servis

Začinite svoju vožnju s Polestar optimizacijom motora

Programska optimizacija Polestar poboljšava performanse motora Vašeg Volva - pruža mu dodatnu snagu i veći okretni moment za potpuni užitak u vožnji. Optimizacija ne povećava potrošnju goriva i emisije štetnih plinova i Vaše vozilo zadržava fabričku i servisnu garanciju.

Do 31.12.2017 iskoristite promocijsku ponudu Polestar optimizacije već za 1.017 KM.

Optimizirajte svoj Volvo

Bezbrižno snalaženje cestom

U ovlaštenim Volvo servisima besplatno ažuriramo karte za sva Volvo vozila modelne godine 2015. i kasnije. Ažuriranje navigacije za modelne godine od 2011. do 2015. dostupno je po povoljnoj cijeni od 59 KM, a svako sljedeće ažuriranje je besplatno.

Ažurirajte navigacijski sustav

Pobrinite se za svoj automatski mjenjač

Većina vlasnika vozila zanemari održavanje mjenjača što može dovesti do težih promjena brzina, glasnijeg rada mjenjača i bržeg trošenja. Promjenu ulja preporučujemo svakih 80.000 prijeđenih kilometara.

Do 31.12.2017 zamijenite ulje u automatskom mjenjaču za samo 277 KM.

Prijavite se na servis
Promjena jezika sučelja i Polestar optimizacija nisu dostupne za sve modele Volvo vozila. Navedena cijena Polestar optimizacije važi za model XC60 s dizelskim motorima D5 (modelna godina 2009-2011), 2.4d (modelna godina 2009-2010) i D3 (modelna godina 2011), te za S60 i V60 s D5 dizelskim motorom (modelna godina 2011). Za informaciju o dostopnosti promjene jezika sučelja, te dostopnosti i cijeni ažuriranja navigacijskog sustava vozila starijih od modelne godine 2011 i Polestar optimizacije za Vaše vozilo, kontaktirajte odabranog ovlaštenog Volvo servisnog predstavnika.