Opdateret udseende på advarselsmeddelelser for Pilot Assist, fartpilot, adaptiv fartpilot og fartbegrænser

Opdateret udseende på advarselsmeddelelser for Pilot Assist, fartpilot, adaptiv fartpilot og fartbegrænser

For funktionerne Pilot Assist, fartpilot (CCCruise Control), adaptiv fartpilot (ACCAdaptive Cruise Control) og fartbegrænser (SLSpeed Limiter) er udseendet på visse advarselsmeddelelser blevet opdateret i og med den softwareopdatering, der blev udsendt i maj 2018.

Pilot Assist, meddelelse om, at føreren skal holde hænderne på rattet

Før opdatering:

1. Pilot Assist-ikonet lyser orange på førerdisplayet, og der vises en meddelelse om, at føreren skal anvende styring.
  2. Hvis føreren ikke følger opfordringen, bliver meddelelsen stående, og der høres et advarselssignal.
  3. Hvis føreren alligevel ikke følger opfordringen, høres et konstant signal, funktionen slås fra, og på førerdisplayet vises en meddelelse om, at den er afbrudt.
18w48 - P5 -  Support Site - Updated symbols for Pilot assist - Before update

Et eksempel på hvad føreren ser i trin 1 og 2.

Efter opdatering:

1. Et orange ikon, der forestiller to hænder, som holder på rattet, ses på førerdisplayet sammen med en meddelelse, som opfordrer føreren til at styre aktivt.
  2. Hvis føreren ikke følger opfordringen, bliver ikonet rødt, og et advarselssignal høres og gentages.
  3. Hvis føreren alligevel ikke følger opfordringen, høres mere vedholdende advarselssignaler, som gentages med korte impulser i et vist stykke tid, funktionen slås fra, og en meddelelse om, at den er afbrudt vises på førerdisplayet.
18w48 - P5 -  Support Site - Updated symbols for Pilot assist - After update

Et eksempel på hvad føreren ser i trin 2.

Pilot Assist, meddelelse om, at funktionen er afbrudt, da der ikke har kunnet registreres vejstriber

Før opdatering:

• Pilot Assist-ikonet er orange, og på førerdisplayet vises en meddelelse om, at funktionen er afbrudt, da vejstriber ikke kan registreres.
18w22 - P5 - Support site - Sensus - Pilot assist function is cancelled - old icon

Efter opdatering: Pilot Assist-ikonet er hvidt med en rød diagonal streg over og kan ses på førerdisplayet sammen med en meddelelse om, at funktionen er afbrudt, da vejstriber ikke kan registreres.

18w22 - P5 - Support site - Sensus - Pilot assist function is cancelled - new icon

Adaptiv fartpilot, fartpilot og fartbegrænser: Meddelelse om, at funktionen er afbrudt

Før opdatering: Ikonet for den pågældende funktion er orange, og meddelelse om, at funktionen er afbrudt, vises på førerdisplayet.

Efter opdatering: Ikonet for den pågældende funktion er hvidt med en rød diagonal streg over og kan ses på førerdisplayet sammen med en meddelelse om, at funktionen er afbrudt.

Bilmodel/modelår

XC90 og XC90 Twin Engine fra modelår 2016 og senere

S90, V90 og V90 Cross Country fra og med modelår 2017

XC40, XC60, XC60 Twin Engine, V90 Twin Engine og S90 Twin Engine fra og med modelår 2018

V60, V60 Twin Engine og V60 Cross Country fra og med modelår 2019

S60 og S60 Twin Engine fra og med modelår 2020

Udbuddet af modeller kan variere afhængigt af markedet.

Denne artikel er relevant

Bilmodel/modelår

XC90 og XC90 Twin Engine fra modelår 2016 og senere

S90, V90 og V90 Cross Country fra og med modelår 2017

XC40, XC60, XC60 Twin Engine, V90 Twin Engine og S90 Twin Engine fra og med modelår 2018

V60, V60 Twin Engine og V60 Cross Country fra og med modelår 2019

S60 og S60 Twin Engine fra og med modelår 2020

Udbuddet af modeller kan variere afhængigt af markedet.

Listet under emner

Bilsystem Vedligeholdelse & service Brug af din bil

DCS Rating Article

DCS Thanks Headline

DCS Thanks Description