Knyt Volvo On Call-appen til din Volvo

For at kunne bruge de app-tjenester der tilbydes med Volvo On Call, skal du knytte Volvo On Call-appen til din bil. Dette afsnit beskriver, hvordan du skal gå frem.

Knyt Volvo On Call til din Volvo

Denne procedure skal udføres i bilen (fra førersædet). Følg nedenstående instruktioner.

Instruktioner

Kontrollér, at bilen befinder sig et sted med mobildækning, og at din mobile enhed har internetforbindelse.

Hvis din bil er udstyret med både Sensus Connect og Volvo On Call, skal du sikre, at "bilmodem" ikke er valgt som internetkilde i infotainmentsystemet. Hvis dette er valgt, vil du ikke kunne fuldføre trin 5 nedenfor og derfor ikke kunne forbinde Volvo On Call-appen til din bil. For information om internetforbindelse, se Skifte forbindelsen mellem personligt SIM-kort og mobiltelefon.

Sørg for at have din firecifrede Volvo On Call PIN-kode (Volvo On Call PIN-kode), dit Volvo ID (Oprette og registrere et Volvo ID ) og bilens VIN eller registreringsnummer klar, inden du starter. Volvo ID kan oprettes ved indlogning på Volvo On Call-appen.

Sæt dig i bilen med din mobile enhed, og slå bilens tænding til. Start ikke bilens motor.

Log ind på Volvo On Call-appen med dit Volvo ID, og følg derefter anvisningerne i appen.

Bekræft sammenkoblingen mellem appen og bilen med et hurtigt tryk på On Call-knappen i bilen (knappen skal ikke holdes inde).

Du kan nu begynde at bruge Volvo On Call-apptjenesterne.

Når beskeden om, at du skal trykke på On Call-knappen, vises i Volvo On Call-appen, vent i nogle sekunder, inden du trykker, for at sikre, at bilen er i verificeringstilstand.

P3/P4 - Support site - On Call-button

On Call -knappen

Tips ved brug af Volvo On Call-appen

Hvis du oplever forstyrrelser med Volvo On Call-appen, selvom bilen, som appen er tilknyttet, befinder sig udendørs på et åbent sted med mobildækning, og din mobile enhed har god internetforbindelse, prøv så at installere appen igen på din mobile enhed.

Bilmodel/modelår

Biler fra modelår 2012 og senere udstyret med Volvo On Call

System

Volvo On Call

Bilmodel/modelår

Biler fra modelår 2012 og senere udstyret med Volvo On Call

System

Volvo On Call

Listet under emner

Volvo On Call Konto og Login Bilsystem

Relaterede oplysninger

Oprette og registrere et Volvo ID Volvo ID Volvo On Call