Parre en Bluetooth®-enhed med din Volvo

Når du forbinder en Bluetooth®-enhed, kan du enten gøre det fra enheden eller fra din Volvo. I denne artikel beskrives, hvordan du opretter en forbindelse fra en Bluetooth®-enhed (f.eks. mobiltelefon eller tablet) til din Volvo.

Instruktioner

For at oprette en Bluetooth®-forbindelse, se instruktionsvideoen eller følg vejledningen nedenfor.

Parre en Bluetooth®-enhed med din Volvo

Der er to forskellige versioner af infotainmentsystemet. For at se, hvilken version, din bil har, skal du kontrollere, at du har tilslutningsknappen . Hvis det er tilfældet, skal du gå til afsnittet Sensus Connect, ellers skal du gå til afsnittet Sensus.

Sensus Connect

På midterkonsollen: Tryk på TEL eller MEDIA.

På midterkonsollen: Tryk på OK/MENU, og vælg Gør bilen synlig.

I din telefon/medieenhed: Gå til Bluetooth®-Indstilling, og søg efter enheder.

I din telefon/medieenhed: Vælg din bils navn.

Sørg for, at den kode, der vises på din telefon/medieenhed, er den samme som den, der vises på skærmen i bilen. I så fald accepterer du koden begge steder.

I din telefon: Accepter eller afvis valg vedrørende telefonbogen og beskeder (gælder kun for visse telefonmodeller).

Telefonen/medieenheden er nu tilknyttet din Volvo. Hvis denne metode ikke virker, skal du trykke på EXIT og følge instruktionerne i Parre din Volvo med en Bluetooth®-enhed eller kontakte din Volvo-forhandler.

Sensus

På midterkonsollen: Drej OK/MENU og Telefonindstillinger.

På midterkonsollen: Vælg Genkendelig, og tryk på OK/MENU.

På din telefon/medieenhed: Vælg My Volvo Car på telefonen/medieenheden, og følg vejledningen for at fuldføre proceduren.

Indtast en kode efter eget valg i den eksterne enhed.

Indtast den samme kode i bilen ved hjælp af tastaturet i midterkonsollen, og tryk på OK/MENU.

Telefonen/medieenheden er nu tilknyttet din Volvo. Hvis denne metode ikke virker, skal du trykke på EXIT og følge instruktionerne i Parre din Volvo med en Bluetooth®-enhed eller kontakte din Volvo-forhandler.

P3/P4 - Support site - Center console - TEL/MEDIA
P3/P4 - Support site - Phone view

Når din telefon/medieenhed er tilsluttet og valgt, vises dens navn på Sensus Infotainment-skærmen, og enheden kan betjenes fra bilen.

Denne procedure skal kun udføres én gang. Din Volvo vil derefter automatisk forsøge at tilslutte din enhed, når den er inden for systemets rækkevidde, så længe Bluetooth® er aktiveret på enheden.

Hvis din mobiltelefons operativsystem opdateres, kan det afbryde forbindelsen mellem telefonen og bilen. Hvis det sker, skal du slette telefonen fra listen over tilsluttede telefoner (se Fjern en Bluetooth-enhed fra din Volvo) og gentage forbindelsesproceduren, der er beskrevet i denne artikel.

Interaktiv guide for Sensus Connect

Bilmodel/modelår

S60, V60, XC60 fra modelår 2014 (uge 46) udstyret med Sensus Connect

Bilmodeller fra og med modelår 2015 udstyret med Sensus Connect

System

Sensus Connect

Denne artikel er relevant

Bilmodel/modelår

S60, V60, XC60 fra modelår 2014 (uge 46) udstyret med Sensus Connect

Bilmodeller fra og med modelår 2015 udstyret med Sensus Connect

System

Sensus Connect

Listet under emner

Connectivity Bilapps Bilsystem

Relaterede oplysninger

Parre din Volvo med en Bluetooth®-enhed Fjern en Bluetooth-enhed fra din Volvo Bluetooth® og din Volvo Skifte til en anden Bluetooth®-enhed