Kom godt i gang med Volvo On Call

Volvo On Call er et indbygget hjælpesystem med en app, der giver mulighed for at kontrollere din Volvo på afstand. Dette afsnit beskriver, hvordan du kommer i gang med Volvo On Call og Volvo On Call-appen.

Før du afhenter din Volvo On Call-bil

Volvo On Call er et fabriksmonteret ekstraudstyr, når du køber en ny Volvo. Inden du afhenter din nye Volvo med Volvo On Call hos din forhandler, er det bedst, hvis du har hentet Volvo On Call-appenGælder for modelår 2012 eller senere. og afprøvet den i demotilstand. Demoversionen giver dig mulighed for at udforske de fleste funktioner og giver viden om, hvordan appen anvendes. Appen kan hentes gratis fra Apple AppStore, Google Play eller Windows Phone Store.

Tilgængelige appfunktioner

De app-funktioner der er tilgængelige, afhænger af den Volvo-model du har, og hvilken mobil enhed du bruger. For nærmere oplysninger, se Tilgængelige Volvo On Call-appfunktioner pr. Volvomodel og Volvo On Call Kompatible enheder.

Aktivere Volvo On Call

Inden du henter din nye Volvo, aktiverer forhandleren Volvo On Call. Samtidig oprettes og sendes en automatisk oprettet PIN-kode til Volvo On Call til dig. PIN-koden anvendes af sikkerhedsmæssige grunde for at identificere dig som ejer af din Volvo (eller en anden godkendt person, f.eks. et familiemedlem) og kan fungere som en bilnøgle. Flere oplysninger om PIN-koden kan findes under Volvo On Call PIN-kode.

Opret Volvo ID, og forbind Volvo On Call-appen til din Volvo

For at bruge Volvo On Call skal du have et Volvo ID. Hvis du ikke allerede har et, skal du oprette et, se Oprette og registrere et Volvo ID . Efter du har oprettet et Volvo ID, skal du forbinde Volvo On Call-appen til din bil, se Knyt Volvo On Call-appen til din Volvo.

Når du køber en brugt Volvo med Volvo On Call

Hvis du har købt en brugt Volvo med Volvo On Call, er det vigtigt at slette data fra den tidligere ejer og tilføje dine egne oplysninger, for at tjenesten skal fungere. Besøg en autoriseret Volvo-forhandler for at få hjælp hermed. For nærmere oplysninger, se Volvo On Call - ejerskifte.

Forudsætningerne for at kunne bruge Volvo On Call-appen er følgende:

• Din Volvo er fra modelår 2012 eller senere og er udstyret med Volvo On Call.
  • Du har et gyldigt Volvo On Call-abonnement.
  • Din Volvo har et gyldigt Volvo On Call-abonnement. Hvis du ikke er sikker på, om du eller din Volvo har et gyldigt Volvo On Call-abonnement, bedes du besøge den nærmeste autoriserede Volvo-forhandler.

Bilmodel/modelår

Biler fra modelår 2012 og senere udstyret med Volvo On Call

System

Volvo On Call

Denne artikel er relevant

Bilmodel/modelår

Biler fra modelår 2012 og senere udstyret med Volvo On Call

System

Volvo On Call

Listet under emner

Volvo On Call Konto og Login Bilsystem

Relaterede oplysninger

Administrere Volvo On Call-abonnementet Volvo On Call Volvo On Call-app