Oprette og registrere et Volvo ID

For at få adgang til alle tilknyttede onlinetjenester kræves det, at du opretter et Volvo ID, som du derefter registrerer til din bil. Denne artikel beskriver, hvordan du opretter og registrerer et Volvo ID til din bil.

Oprette et personligt Volvo ID

For at oprette et Volvo ID skal du registrere en e-mailadresse og følge vejledningen i bekræftelses-e-mailen, som sendes til dig. Et Volvo ID kan oprettes på følgende måder:

• Via din Volvo
  • Via Volvo On Call-appen

Gælder kun for Volvo On Call-markeder.

• Din Volvo-forhandler kan hjælpe dig med at oprette et Volvo ID efter anmodning fra dig.

For mere information om Volvo On Call, se Volvo On Call.

For at oprette og registrere et Volvo ID skal du følge nedenstående vejledning. Hvis et Volvo ID allerede er oprettet tidligere, f.eks. i en anden bil, se nedenfor under "Registrere Volvo ID i din forbundne bil".

Vigtigt ved oprettelsen af et Volvo ID

For at opnå sikkerhed omkring dit Volvo ID er der en række krav, som skal være opfyldt ved oprettelsen af et Volvo ID, se information nedenfor.

Brugernavn

• Brugernavnet skal være en gyldig e-mailadresse, som du har adgang til.
  • E-mailadressens længde må ikke overstige 60 tegn i alt.

Adgangskode

• Adgangskoden skal bestå af mindst otte og højst 20 tegn.
  • Det skal indeholde store bogstaver (A-Z), små bogstaver (a-z) og tal (0-9).
  • Det er også muligt at bruge visse specialtegn (# $%! & '* + ? - / = ^ _ `{|} ~).

Via din Volvo (udstyret med Sensus Connect):

På midterkonsollen: Tryk to gange på tilslutningsknappen , og vælg Apps.

I Sensus Connect-menuen: Vælg Indstillinger, og tryk på OK/MENU.

I Sensus Connect-menuen: Vælg Volvo ID, og indtast din e-mailadresse Registrere Volvo ID. Hvis du har problemer med at indtaste specialtegn, se Skrivehjul og tastatur.

Du vil modtage en e-mail med instruktioner til at fuldføre processen.

P3/P4 - Support site - Connect button

Tilslutningsknappen.

P3/P4 - Support site - Register Volvo ID

Registreret e-mailadresse.

Via appen Volvo On Call

Denne instruktion gælder kun for biler, der er udstyret med Volvo On Call.

Sørg for, at du har den nyeste version af Volvo On Call-appenDen nyeste version af appen kan hentes fra Apple App Store, Google Play og Windows Phone Marketplace..

Vælg Oprette et Volvo ID fra startsiden, og følg vejledningen.

Når du opretter Volvo ID via Volvo On Call-appen, skal du også registrere e-mailadressen i bilen for at få adgang til en række internetforbundne funktioner.

Registrere Volvo ID i din forbundne bil

For at registrere dit Volvo ID i din bil og få adgang til internetforbundne funktioner, følg vejledningen nedenfor.

Instruktioner

Opret et Volvo ID ifølge instruktionerne ovenfor (hvis du ikke allerede har et Volvo ID).

På midterkonsollen: Tryk to gange på tilslutningsknappen , og vælg Apps.

I Sensus Connect-menuen: Vælg Indstillinger, og derefter Volvo ID.

I Sensus Connect-menuen: Indtast din e-mailadresse under Registrere Volvo ID. Hvis du får problemer med at indtaste specialtegn, se Skrivehjul og tastatur.

Du vil få en bekræftelses-e-mail til at fuldføre registreringen.

Ufuldstændig registrering af Volvo ID

Hvis du har problemer med Volvo ID i din forbundne bil, skal du sikre, at du har fuldført alle trin i opsætningen af konto ifølge instruktionerne ovenfor. Du kan også kontrollere status for dit Volvo ID i din bil:

På midterkonsollen: Tryk to gange på tilslutningsknappen , og vælg Apps.

I Sensus Connect-menuen: Vælg Indstillinger, og derefter Volvo ID.

Status for dit Volvo ID vil blive vist på displayet. Hvis indstillingen er lykkedes, vil dit Volvo ID blive vist som registreret.

Hvis dit Volvo ID afventer aktivering, eller hvis dit Volvo ID ikke vises, se afsnittet "Registrere Volvo ID i din forbundne bil" ovenfor, eller kontakt din lokale Volvo-forhandler eller Volvo Cars kundeservice.

Slette alle personlige oplysninger

Hvis du sælger din Volvo, og den er udstyret med Sensus Connect, skal du slette alle personlige oplysninger fra bilen og nulstille til fabriksindstillingerne. Se Slette brugerdata fra din Volvo for nærmere oplysninger.

De tilgængelige tjenester på volvocars.com og for Volvo On CallGælder kun markeder med Volvo On Call. kan variere fra marked til marked.

Interaktiv guide for Sensus Connect

Bilmodel/modelår

Sensus Connect: Mulig på bilmodeller fra og med modelår 2015 og S60, V60, XC60 fra modelår 2014 (uge 46).

System

Volvo On Call

Sensus Connect

Denne artikel er relevant

Bilmodel/modelår

Sensus Connect: Mulig på bilmodeller fra og med modelår 2015 og S60, V60, XC60 fra modelår 2014 (uge 46).

System

Volvo On Call

Sensus Connect

Listet under emner

Konto og Login Volvo On Call

Relaterede oplysninger

Volvo ID Problemer med at logge ind med Volvo ID Volvo On Call