Volvo On Call PIN-kode

Brug af Volvo On Call-relaterede tjenester kræver en Volvo On Call PIN-kode.

Ny PIN-kode til Volvo On Call

PIN-koden genereres automatisk af Volvo On Call-servicecenter eller af en autoriseret Volvo-forhandlerPå markedstype B er det kun en Volvo-forhandler, som kan generere en PIN-kode. Se Volvo On Call - Sprog og lande for at få flere oplysninger om markedstype.. Oplysninger om, hvordan du nulstiller din PIN-kode, findes i afsnittet 'Glemt eller vil ændre Volvo On Call-PIN-kode' nedenfor.

Bruge Volvo On Call PIN-kode

Volvo On Call PIN-koden kræves af sikkerhedsmæssige årsager ved følgende tjenester:

• Skabe tilknytning mellem Volvo On Call-appen og din Volvo
  • Fjernoplåsning af din bil via Volvo On Call's servicecenter
  • Når du starter en sporing af en stjålet bil via Volvo On Call's servicecenter
  • Når du opretter nye app-brugere til bilen
  • Når du annullerer dit Volvo On Call-abonnement via appen, f.eks. ved ejerskifte

Glemt eller ønsker at ændre Volvo On Call PIN-koden

Hvis du har glemt din Volvo On Call-PIN-kode, eller hvis du af anden grund ønsker at ændre din Volvo On Call-PIN-kode (f.eks. hvis du har købt en brugt bil), skal du kontakte din forhandler eller trykke på On Call-knappen for at bestille en ny PIN-kode, som leveres via e-mail og/eller SMSPå markedstype B er det kun en Volvo-forhandler, som kan generere en PIN-kode. Se Volvo On Call - Sprog og lande for at få flere oplysninger om markedstype..

Indtastet den forkerte Volvo On Call PIN-kode

Du kan opgive en forkert Volvo On Call PIN-kode ti gange i træk, når du forsøger at få adgang til tjenester i appen, der kræver en aktivering med Volvo On Call PIN-kode, før din konto bliver låst. For at kunne bruge appen igen, skal du anmode om en ny Volvo On Call PIN-kode og oprette din konto igen ved at følge den samme proces, som da du oprettede din konto første gang, se Kom godt i gang med Volvo On Call.

Forskel mellem Volvo ID adgangskode og Volvo On Call PIN-kode

Volvo ID-adgangskoden kræves, når du logger ind i appen med dit Volvo ID. Volvo On Call PIN-koden er den firecifrede kode, du får via e-mail og/eller sms. Volvo On Call PIN-koden bruges til en række Volvo On Call-tjenester, se afsnittet "Bruge Volvo On Call PIN-kode" ovenfor. Volvo On Call PIN-koden beviser, at du er en autoriseret bruger af disse tjenester.

Bilmodel/modelår

Biler fra modelår 2012 og senere udstyret med Volvo On Call

System

Volvo On Call

Denne artikel er relevant

Bilmodel/modelår

Biler fra modelår 2012 og senere udstyret med Volvo On Call

System

Volvo On Call

Listet under emner

Volvo On Call Konto og Login

Relaterede oplysninger

Volvo On Call Volvo On Call-app Kom godt i gang med Volvo On Call Volvo ID