Radiostationer som forudindstillinger

Hyppigt anvendte radiostationer kan nemt gemmes som forudindstillinger, så de kan aktiveres.
P3-1246-DOM-Radiostationer som förval
Forvalgsknapper.

AM1/FM-radio

Der kan gemmes 10 forvalg pr. frekvensbånd (f.eks. AM).

De gemte forvalg vælges med forvalgsknapperne.

Stil ind på en station, se Stationssøgning.
Hold en af forvalgsknapperne inde i nogle sekunder. Forvalgsknappen kan nu bruges.

En liste over forudindstillede kanaler kan vises på skærmen.

For at aktivere/deaktivere skal du i AM/FM-kildens normale visning trykke på OK/MENU, og vælge VisFaste stationer.

Digitalradio (DAB)*

Der kan gemmes 10 forvalg pr. bånd. Lagring af forvalg foretages med et langt tryk på den ønskede forvalgsknap, for mere information se AM/FM-radio ovenfor. De gemte forvalg vælges med forvalgsknapperne.

Et forvalg indeholder en kanal, men ingen underkanal. Hvis en underkanal afspilles og et forvalg gemmes, registreres kun hovedkanalen. Det skyldes, at underkanaler er forbigående. Ved det næste forsøg på at genkalde forvalget bliver den kanal, der indeholdt underkanalen, afspillet. Forvalget er ikke afhængigt af kanallisten.

En liste over forudindstillede kanaler kan vises på skærmen.

For at aktivere/deaktivere skal du i DAB-kildens normale visning trykke på OK/MENU, og vælge VisFaste stationer.

Note

Lydanlæggets DAB-system understøtter ikke alle funktioner, der findes i DAB-standarden.
  1. 1 Gælder ikke V60 Twin Engine og S60L Twin Engine.
  2. * Ekstraudstyr/tilbehør.