Telefonbog - hurtigsøgning efter kontakter

Drej i telefonkildens normale visning TUNE mod højre, så vises en liste over kontakter.

Drej TUNE for at vælge, og tryk på OK/MENU for at ringe op.

Under navnet på kontakten står det telefonnummer, der er valgt, som standard. Hvis symbolet ▼ står til højre for kontakten, er der gemt flere telefonnumre for kontakten. Tryk på OK/MENU for at vise numrene. Skift og ring til et andet nummer end det, der er valgt som standard, ved at dreje TUNE. Tryk på OK/MENU for at ringe op.

Søg på listen over kontakter ved via midterkonsollens tastatur at indtaste begyndelsen af kontaktens navn. For knappernes funktion, se Telefonbog - tegntabel for tastaturet i midterkonsollen.