Favoritter

Tildel en ofte anvendt funktion til FAV-knappen. Det er muligt at tildele en funktion i den respektive kilde i hovedkilderne radio, medier, MY CAR, og ved internetforbundet bil, browseren. Den tildelte funktion aktiveres derefter let med et tryk på FAV.

Tildel favorit

P3-1346-x60-FAV-button
Vælg en hovedkilde (f.eks. RADIO, MEDIA).
Vælg kilde (f.eks. AM, Bluetooth).

I kildens normale visning skal du trykke på OK/MENU og vælge FAV-menuen.

Eller foretage et langt tryk på FAV-knappen, indtil menuen vises.

Vælg en funktion i menuen, der skal tildeles til FAV.
Når kilden (f.eks. AM, Bluetooth®) er aktiveret, er den gemte funktion tilgængelig med et kort tryk på FAV.