City Safety™ - betjening

City Safety™ er en funktion til at støtte føreren i at undgå en kollision ved bl.a. kørsel i køer, hvor ændringer i den forankørende trafik sammen med uopmærksomhed kan føre til en episode.

Aktivering og deaktivering

Note

Funktionen City Safety™ aktiveres automatisk ved motorstart.

I visse situationer kan det være en god idé at slå City Safety™ fra, f.eks. hvor grene med blade kan stryge hen over motorhjelm og/eller forrude.

City Safety™ betjenes i menusystemet MY CAR MY CAR , og efter motorstart kan funktionen slås fra på følgende måde:

• Søg i MY CAR frem til Kørselshjælpesystem, og vælg punktet Fra ved City Safety.
Ved næste motorstart vil funktionen være slået til igen, selv om systemet var slået fra, da motoren blev standset.

Advarsel

Lasersensoren udsender laserlys, også når City Safety™ er slået manuelt fra.