Automatisk tilslutning af Bluetooth® -enhed

Når en, eller flere, Bluetooth®-enheder er registreret i bilen, forbindes den sidst tilsluttede enhed automatisk, når bilen startes.

Når Bluetooth®-funktionen er aktiv, og den senest tilsluttede enhed er indenfor rækkevidde, tilsluttes den automatisk. Hvis den sidst tilsluttede enhed ikke er tilgængelig, forsøger systemet at forbinde en tidligere tilsluttet enhed.

For at tilslutte til en anden enhed skal du trykke på EXIT, vælge at tilslutte en ny enhed eller skifte til en anden enhed, der allerede er registreret.