Bruge Volvo On Call*

Volvo On Call (VOC)-systemet aktiveres med tryk på en af de to knapper i loftet eller med valg i menukilden.

VOC startes automatisk, når bilens sikkerhedssystemer udløses, f.eks. ved en ulykke, hvor aktiveringsniveauet for selestrammere eller airbags nås. Der etableres kontakt mellem bilen og VOC servicecenter, der sender den nødvendige hjælp til bilens placering.

Når en tjeneste er aktiv, vises symbol på skærmen.

SOS-knappen – i nødsituationer

Tryk på SOS-knappen i loftet i mindst to sekunder for at aktivere den manuelle alarmtjeneste.

Alternativ til SOS-knappen

I normal visning for MY CAR tryk på OK/MENU, og vælg IndstillingerVolvo On CallSOS.

ON CALL-knappen: Ved problemer med bilen

Tryk på ON CALL-knappen i loftet i mindst to sekunder for at aktivere tjenesten og komme i kontakt med VOC servicecenter, se Tilgængelige Volvo On Call*-funktioner.

Alternativ til ON CALL-knappen

I normal visning for MY CAR skal du trykke på OK/MENU, og vælge IndstillingerVolvo On CallOn Call.

Note

SOS-knappen må kun anvendes i tilfælde af uheld, sygdom eller eksterne trusler mod bilen og dens passagerer. SOS-funktionen er udelukkende beregnet til nødsituationer. Misbrug kan medføre tillægsgebyrer.

ON CALL-knappen kan bruges til alle andre tjenester, herunder vejhjælp.

Annullere tjeneste

En påbegyndt tjeneste kan annulleres inden for 10 sekunder med et tryk på EXIT-knappen.

Indstillinger

Valgmuligheder og indstillinger i menusystemet.

• Lås – bestem, hvornår SOS- og ON CALL-knapperne skal være aktiverede. Funktionen gør, at knapperne kun er aktiverede, hvis fjernbetjeningen er i position I, II, eller hvis motoren kører.
  • Aktivér service – Bruges til at aktivere abonnement og få adgang til tjenesten.

Status Aktivér abonnement viser, at VOC-systemet skal aktiveres på et Volvo-værksted, før bilejeren kan registreres til abonnementet.