Bilmodem*1

Bilen er udstyret med et modem, der kan bruges til at forbinde bilen til internettet. Det er også muligt at dele internetforbindelsen via Wi-Fi.

Internetforbindelse

P3-1346-x60-Connect by car modem
Sæt dit personlige SIM-kort i holderen, som er placeret i handskerummet.
Tryk på MY CAR, og vælg IndstillingerInternetindstillingerBilmodem.
Bilen er nu forbundet til internet, og det er muligt at bruge dens internetfunktioner, se Internetforbundet bil.

For at slå internetforbindelsen fra skal du trykke på MY CAR, og vælge IndstillingerInternetindstillingerBilmodemIngen.

Note

Ved brug af internet overføres data (datatrafik), hvilket kan medføre en udgift.

Aktivering af dataroaming kan medføre yderligere gebyrer.

Kontakt din netværksudbyder vedrørende omkostninger for datatrafik.

Dele Wi-Fi-hotspot

P3-1346-x60-Car WiFi hotspot

Når bilen er forbundet til internet via bilmodem er det muligt at dele internetforbindelsen (Wi-Fi-hotspot), så andre enheder kan bruge bilmodemmet.

Netværksudbyderen (SIM-kortet) skal understøtte tethering (deling af internetforbindelse).

Tryk på MY CAR, og vælg IndstillingerInternetindstillingerWi-Fi hotspot for bil

Indtast navnet på Wi-Fi-netværket (SSID), og indtast en adgangskode. Navnet skal være på 6-32 tegn, og adgangskoden på 10-63 tegn. Det er muligt at ændre navn og adgangskode senere.

Aktiver bilens Wi-Fi-hotspot ved at markere afkrydsningsfeltet.
Det er nu muligt for eksterne enheder at oprette forbindelse til bilens Wi-Fi-hotspot.

For at deaktivere tethering fjernes markeringen i feltet.

Note

Aktivering af Wi-Fi-hotspot kan medføre yderligere gebyrer fra din netværksudbyder.

Kontakt din netværksudbyder vedrørende omkostninger for datatrafik.

Der kan tilsluttes op til otte enheder til bilens Wi-Fi-hotspot. Antal tilsluttede enheder vises ved at trykke på MY CAR, vælg IndstillingerInternetindstillinger.

P3-1346-x60-no of connected devices
Antal enheder forbundet til bilens Wi-Fi-hotspot.

For at vise, hvilke enheder der er tilsluttet til bilens Wi-Fi-hotspot, skal du trykke på MY CAR, og vælge IndstillingerInternetindstillingerWi-Fi hotspot for bil.

Teknologi og sikkerhed for Wi-Fi-hotspot

Ved deling af Wi-Fi-hotspot bruges frekvensen 2,4 GHz. Hvis flere enheder benytter frekvensen på samme tid, kan det medføre forringet ydeevne.

• Frekvens - 2,4 GHz.
  • Standarder - 802.11 b / g / n.
  • Sikkerhedscertifikater - WPA2-AES-CCMP.
  • Antennen til bilens modem er placeret på bilens tag.

Ingen eller dårlig internetforbindelse

Se Internetforbundet bil.

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Kun biler med Volvo On Call.