Fjernbetjening – udskiftning af batteri

Batteriet1 til fjernbetjeningen skal muligvis udskiftes.

Batteriet til fjernbetjeningen skal udskiftes, hvis:

• Informationssymbolet på kombiinstrumentet tændes, og displayet viser Bilnøglebatteri svagt Se instr.bog

og/eller

• hvis låsen gentagne gange ikke reagerer på signaler fra fjernbetjeningen inden for 20 meter fra bilen.
p3007 Nycke batteribyte 1
p3007 Nyckel batteribyte 2
P3-720 Batteribyte på fjärrnyckel 3/3

Åbning

Ikon grå fyrkant 1

Ikon röd pil 1 Træk den fjederbelastede spærre til siden.

Ikon röd pil 2 Træk samtidigt nøglebladet lige bagud.
Ikon grå fyrkant 2

Ikon röd pil 3 Før en 3 mm skruetrækker ind i hullet bag ved den fjederbelastede spærre og tving forsigtigt fjernbetjeningen op.

Note

Vend fjernbetjeningen med knapperne opad for at forhindre batterierne i at falde ud, når den åbnes.

Vigtigt

Undgå at berøre nye batterier og deres kontaktflader med fingrene, da det kan forringe deres funktion.

Batteriudskiftning

Ikon grå fyrkant 3

Undersøg nøje, hvordan batteriet/batterierne er placeret på dækslets inderside med hensyn til deres (+)- og ()-side.

Fjernbetjening (ét batteri)

1. Frigør forsigtigt batteriet.
  2. Isæt et nyt med (+)-siden nedad.

Fjernbetjening med PCC* (to batterier)

1. Frigør forsigtigt batterierne.
  2. Isæt først et nyt med (+)-siden opad.
  3. Læg det hvide plasticstykke imellem, og isæt til sidst yderligere et nyt batteri med (+)-siden nedad.

Batteritype

Brug batterier med betegnelsen CR2430, 3 V – ét i fjernbetjening, to i fjernbetjening med PCC.

Note

Volvo anbefaler, at batterier der skal anvendes i fjernbetjening/PCC, opfylder UN Manual of Test and Criteria, Part III, sub-section 38.3. Batterier, der er monteret på fabrikken eller udskiftet af et autoriseret Volvo-værksted, opfylder ovennævnte kriterium.

Samling

Tryk fjernbetjeningen sammen.
Hold fjernbetjeningen med sporet opad, og lad nøglebladet glide ned i sporet.
Tryk let på nøglebladet. Når nøglebladet fastlåses, høres et klik.

Vigtigt

Sørg for, at brugte batterier håndteres på en måde, som skåner miljøet.
  1. 1 Fjernbetjening med PCC har to batterier.
  2. * Ekstraudstyr/tilbehør.