Lyd og medier - generelle lydindstillinger

Generelle lydindstillinger for lyd- og mediesystemet.

Tryk på SOUND for at komme til menuen for lydindstillinger (Bas, Diskant osv.). Drej TUNE for at gå til dit valg (f.eks. Diskant), og tryk på OK/MENU for at vælge.

Juster indstillingen ved at dreje TUNE, og gem indstillingen med OK/MENU. Bemærk, at lydstyrken kun kan justeres inden for en behagelig lydstyrke. Når en funktion er aktiveret (f.eks. navigationssystemet), kan lyden justeres ved at dreje VOL til minimums- eller maksimumsstilling.

Fortsæt med at dreje TUNE for at komme til de øvrige punkter: