Aktivere/deaktivere elopvarmning af rat*

Rattet kan opvarmes for at øge komforten for føreren, når det er koldt.

Aktivere/deaktivere elopvarmning af rat

P5-1507–Climate–Seat and steering wheel regulation
Rat- og sædeknapper på klimalinjen.

Tryk på førersidens rat- og sædeknap på klimalinjen på midterdisplayet for at åbne knapperne for sæde og rat.

Hvis bilen ikke er udstyret med elopvarmede sæder eller ventilerede sæder, er knappen til elopvarmet rat direkte tilgængelig på klimalinjen.

Tryk gentagne gange på knappen for elopvarmet rat for at skifte mellem de fire niveauer: Sluk, Høj, Mellem og Lav.
Niveauet ændres, og knappen viser det indstillede niveau.

Aktivere/deaktivere automatisk start af elopvarmet rat

Det er muligt at indstille, om automatisk start af elopvarmet rat skal være aktiveret/deaktiveret ved motorstart. Med automatisk start aktiveret vil elopvarmning starte ved lav temperatur i omgivelserne.

Tryk på Indstillinger i topvisningen på midterdisplayet.
Tryk på Klima.
Under Niveau for automatisk ratvarme, vælg Sluk, Lav, Mellem eller Høj for at aktivere/deaktivere og vælge niveau for automatisk start af elopvarmet rat.