Aktivere/deaktivere Driver Alert Control

Funktionen Driver Alert Control (DAC) kan aktiveres/deaktiveres.

Aktivere/deaktivere Driver Alert Control

Tryk på Indstillinger i topvisningen på midterdisplayet.
Tryk på My CarIntelliSafeDriver Alert Control.
Vælg Alertness warning for at aktivere/deaktivere DAC.

Advarsel

Driver Alert Control fungerer ikke i alle situationer, den er kun beregnet som et supplerende hjælpemiddel.

Føreren er altid i sidste ende ansvarlig for, at køretøjet køres på en sikker måde.

Aktivere/deaktivere guide til rasteplads ved advarsel

Det er muligt at indstille, om vejvisning til rasteplads skal være aktiveret/deaktiveret. Med vejvisning aktiveret vil du modtage forslag til en passende rasteplads i forbindelse med, at DAC advarer.

Tryk på Indstillinger i topvisningen på midterdisplayet.
Tryk på My CarIntelliSafeDriver Alert Control.
Vælg Hvilestop-vejvisning for at aktivere/deaktivere guide til rasteplads.