Ændre tolerance for den automatiske fartbegrænser

Funktionen automatisk fartbegrænser (Automatic Speed Limiter – ASL) kan indstilles på forskellige toleranceniveauer.

Det er muligt at øge/mindske den skiltede maksimumshastighed. Hvis bilen f.eks. følger en skiltet maksimumshastighed på 70 km/t (43 mph), kan føreren vælge i stedet at lade bilen køre med 75 km/t (47 mph).

P5-1546-ASL rattknappar
Funktioners knapper og symboler.
Tryk på ratknappen P5-1507-Symbol 5x3,5-CC rattknapp + (1), indtil 70 km/t (43 mph) ændres til 75 km/t (47 mph) i midten af speedometret (4).

Bilen bruger derefter den valgte tolerance på 5 km/t (4 mph), så længe de skilte, der passeres, viser 70 km/t (43 mph).

Tolerancen følges, indtil et trafikskilt med en lavere eller højere hastighed passeres. Så følger bilen i stedet den nye, angivne maksimale hastighed, og tolerancen slettes fra hukommelsen.

Hvis funktionen Trafikskilt-information* er aktiveret, vises den angivne hastighedsgrænse med en RØD markering på speedometerets skala.

Justering af tolerancen udføres på samme måde som ved håndtering af hastighed for fartbegrænseren.

Note

Den højest mulige tolerance, der kan vælges, er +/- 10 km/t (5 mph).