Indstillinger for radio

Indstillinger for de forskellige radiobånd.

En igangværende udsendelse af f.eks. en trafikmelding kan afbrydes midlertidigt med et tryk på P5–1507–Symbol-OK button på knapperne til højre på rattet, eller et tryk på Annuller på midterdisplayet.

Træk topvisningen ned, og vælg IndstillingerMedie og det ønskede radiobånd. Vælg at aktivere/deaktivere funktioner.

FM

• Vis radiotekst – Viser information om programmets indhold, kunstnere osv.
  • Fastfrys programtjenestenavn – Vælg for at programservicenavnet ikke skal rulle kontinuerligt, men visningen fryses efter 20 sekunder.
  • Nyheder – Afbryder den igangværende medieafspilning og sender nyheder. Afspilning af den foregående mediekilde genoptages, når nyhedsudsendelsen er færdig.
  • Trafikmelding – Afbryder den igangværende medieafspilning og sender information om trafikforstyrrelser. Afspilning af den foregående mediekilde genoptages, når meddelelsen er færdig.
  • Lokale afbrydelser – Afbryder den igangværende medieafspilning og sender information om trafikforstyrrelser i nærheden. Afspilning af den foregående mediekilde genoptages, når meddelelsen er færdig. Funktionen Lokale afbrydelser er en geografisk begrænsning af funktionen Trafikmelding. Funktionen Trafikmelding skal være aktiveret på samme tid.
  • Alarm – Afbryder den igangværende medieafspilning og sender advarsler om alvorlige ulykker og katastrofer. Afspilning af den foregående mediekilde genoptages, når meddelelsen er færdig.

DAB

• Sortér tjenester – vælg, hvordan sortering af kanaler skal foretages. Enten i alfabetisk rækkefølge eller efter servicenummer.
  • DAB-DAB-link – Starter funktionen for linking inden for DAB. Hvis modtagelse af en radiostation mistes, findes der automatisk frem til en anden inden for en anden kanalgruppe (ensemble).
  • DAB-FM-link – Starter funktionen for linking mellem DAB og FM. Hvis modtagelse af en radiostation mistes, findes der automatisk frem til en alternativ frekvens.
  • Vælg meddelelsestyper – Vælg, hvilke typer meddelelser, der skal modtages, når DAB er i gang. Den valgte meddelelse afbryder den igangværende medieafspilning og afspiller meddelelsen. Afspilning af den foregående mediekilde genoptages, når meddelelsen er færdig.
Alarm – Afbryder den igangværende medieafspilning og sender advarsler om alvorlige ulykker og katastrofer. Afspilning af den foregående mediekilde genoptages, når meddelelsen er færdig.
Trafikmelding – Modtag information om trafikforstyrrelser.
Korte nyheder – Modtag nyheder.
Transportnyhed – Modtag information om offentlig transport, f.eks. tidsplaner for færger og tog.
Advarsel/Tjenester – Modtag information om episoder af mindre betydning end alarmfunktionen, f.eks. strømafbrydelser.
  • Vis radiotekst – Vælg at vise radiotekst eller udvalgte dele af radiotekst, f.eks. kunstner.
  • Vis programrelaterede billeder – Vælg, om billeder til forskellige programmer skal vises på skærmen eller ej.