Medier via AUX-/USB-indgang

En ekstern mediekilde, f.eks. en iPod eller MP3-afspiller, kan forbindes til lydanlægget.

En mediekilde med genopladelige batterier oplades, når den er tilsluttet via USB, og når tændingen er i position I, II, eller motoren kører.

For at lette brugen af USB-hukommelse skal du undgå at gemme andre end kompatible formater i hukommelsen. Det tager betydeligt længere tid for systemet at indlæse lagringsmedier, der indeholder andet end kompatible formater. Medieafspilleren understøtter, foruden lyd, også afspilning af video, når enheden er tilsluttet via USB.

Nogle MP3-afspillere har deres eget filsystem, der ikke understøttes af systemet.