Håndtere hastighed for Pilot Assist*

Pilot Assist kan indstilles til forskellige hastigheder.
P5-1546-ACC hastighet
Bemærk: Billedet er skematisk - detaljer kan variere afhængigt af bilmodel.
Den gemte hastighed ændres med korte eller lange tryk på ratknap P5-1507-Symbol 5x3,5-CC rattknapp + (1) eller - (3):
  • Brug korte tryk for at justere +/- 5 km/t (+/- 5 mph) med hvert tryk.
  • Hold knappen inde for at justere +/- 1 km/t (+/- 1 mph), og slip den, når førerdisplayets markering (4) er angiver den ønskede hastighed.
Det seneste foretagne tryk gemmes i hukommelsen.

Hvis hastigheden øges med speederen inden tryk på ratknap P5-1507-Symbol 5x3,5-CC rattknapp +, er det bilens aktuelle hastighed ved trykket på knappen, der gemmes, hvis føreren holder foden på speederen, når han trykker på knappen.

En midlertidig acceleration med speederen, f.eks. ved overhaling, påvirker ikke indstillingen - bilen vender tilbage til den sidst gemte hastighed, når speederen slippes.

Automatisk gearkasse

Pilot Assist kan følge et andet køretøj ved hastigheder fra stillestående op til 200 km/t (125 mph).

Bemærk, at den mindste programmerbare hastighed for Pilot Assist er 30 km/t (20 mph). Selv om den er i stand til at følge et andet køretøj ned til stillestående, kan en lavere hastighed end 30 km/t (20 mph) ikke vælges/gemmes.

Den højeste hastighed der kan vælges, er 200 km/t (125 mph).

Manuel gearkasse

Pilot Assist kan følge et andet køretøj ved hastigheder fra 30 km/t (20 mph) op til 200 km/t (125 mph).

Den mindste programmerbare hastighed for Pilot Assist er 30 km/t (20 mph) - den højeste er 200 km/t (125 mph).