Sätted

Andmete jagamise aktiveerimine ja inaktiveerimine

Uuendatud 11/10/2020

Andmete jagamise aktiveerimine ja inaktiveerimine

Andmete jagamise teenused ja rakendused tuleb määrata keskekraani seadete menüüs.

Vajutage keskekraani ülavaates Seaded.

Vajutage SüsteemPrivaatsus ja andmed.

Valige üksikute teenuste ja kõikide rakenduste andmete jagamise aktiveerimine või inaktiveerimine.

Kui veebiteenuste või allalaaditud rakenduste jaoks pole andmete jagamine aktiveeritud, siis saab seda teha nende käivitamisel keskekraanil. Teenuse esmakordsel käivitamisel (nt pärast tehaseandmete taastamist või teatud tarkvaravärskendusi) peate nõustuma veebiteenuseid puudutavate Volvo kasutustingimustega. Pange tähele, et andmete jagamine aktiveeritakse nendes teenustes või rakendustes, mille jaoks andmete jagamine heaks kiideti.

Märkus

Pärast Volvo teeninduse külastamist peate veebiteenuste ja rakenduste uuesti tööle rakendamiseks võib-olla andmete jagamise uuesti aktiveerima.


Kas sellest oli abi?