Veebiteenused

Andmete jagamine juhiprofiiliga

Uuendatud 1/21/2020

Andmete jagamine juhiprofiiliga

Kui hakkate kasutama uut juhiprofiili, seadistatakse profiili andmete jagamise sätted auto standardsätete järgi ja inaktiveeritakse.

Kui otsustate hakata kasutama uut juhiprofiili, tuleb andmete jagamine aktiveerida veebiteenuste jaoks, mida profiil kasutab. See kehtib ka siis, kui olete varem aktiveerinud andmete jagamise veebiteenustele teistes juhiprofiilides.

Mõnel juhul, näiteks pärast teeninduse külastust või tarkvaravärskendust, võivad mõned auto sätted olla lähtestatud standardsätetele. Kuna andmete jagamise sätted on igal juhiprofiilil ainulaadsed, tuleb andmete jagamine uuesti aktiveerida iga profiili jaoks eraldi.

Märkus

Kui ostate Volvo, pakub edasimüüja sageli abi auto seadetega ja tutvustab kliendile mitmesuguseid seadistusvõimalusi. Muuhulgas võib see tähendada, et auto üleandmisel on ühendatud teenuste jaoks andmete jagamine juba aktiveeritud.

Kui loote seejärel uue juhiprofiili, on selle uue profiili andmete jagamise andmed deaktiveeritud ja peate need kasutatavate ühendatud teenuste jaoks aktiveerima. Sama kehtib ka alla laaditud rakenduste andmete jagamise seadete puhul.

Kontrollige, milline juhiprofiil on kasutuses

Andmete jagamise sätted võivad teie auto eri juhiprofiilidel välja näha erinevad. Näiteks võib profiilil olla andmete jagamine aktiveeritud vaid ühe veebiteenuse jaoks, samas kui teisel on funktsioon aktiveeritud kõikide teenuste ja alla laaditud rakenduste jaoks.

Kui märkate, et mõni rakendus või veebiteenus ei tööta teie autos õigesti, nt kui teil palutakse korduvalt lubada andmete jagamine teatud funktsioonide jaoks, kontrollige, milline juhiprofiil on aktiveeritud, ja kontrollige teenuseid, mille jaoks on profiilil andmete jagamine aktiveeritud.

Juhiprofiili saate vahetada valikuga Profiil keskekraani ülaosas.

Saate alati aktiveerida andmete jagamise veebiteenuste jaoks, mida soovite juhiprofiilis kasutada, aga kui profiili sätted on kaitstud ja salvestatud, on kõik tehtud muudatused ajutised. See on tingitud sellest, et kõik kaitstud juhiprofiili sätted lähevad tagasi viimasele salvestatud väärtusele, kui auto auto välja lülitatakse ja lukustatakse.

Kaitstud juhiprofiilis tehtud muudatuste salvestamiseks valige keskekraanilt SeadedSüsteemJuhiprofiilidMuuda profiili ja profiili muudatuste salvestamiseks puudutage ekraani alaosa.


Kas sellest oli abi?