Veebiteenused

Andmete jagamine teenusega Volvo On Call

Uuendatud 11/10/2020

Andmete jagamine teenusega Volvo On Call

Andmete jagamine teenusega Volvo On Call on standardvalikuna aktiveeritud. See tähendab, et te ei pea uut autot ostes või nt pärast tehaseandmete taastamist andmete jagamist selle teenuse jaoks ise aktiveerima.

Võite andmete jagamisega teenusega Volvo On Call ise inaktiveerida. Pange tähele, et enamiku teenuse Volvo On Call funktsioonide jaoks on andmete jagamine vajalik, et saaksite neid funktsioone kasutada. Kui olete ühendanud auto rakendusega Volvo On Call, kuvatakse rakenduses teade, kui andmete jagamise funktsioon on teenuse jaoks inaktiveeritud.

Andmete jagamise sätted on standardvalikuna aktiveeritud vaid Volvo On Call teenuste jaoks. Andmete jagamine teiste veebiteenuste ja alla laaditud rakendustega on ka edaspidi inaktiveeritud ning need tuleb aktiveerimiseks valida, et lubada nende kasutamine.


Kas sellest oli abi?