Veebiteenused

Andmete jagamise aktiveerimine ja inaktiveerimine

Uuendatud 7/23/2018

Andmete jagamise teenused ja rakendused tuleb määrata keskekraani seadete menüüs.

Vajutage keskekraani ülavaates Seaded.

Vajutage SüsteemPrivaatsus ja andmed.

Andmete jagamise aktiveerimiseks valige Andmete ühiskasutus.

Kui andmete jagamine on aktiveeritud, saab allolevas loendis muuta üksikute teenuste ja rakenduste seadeid.

Kui andmete jagamine on inaktiveeritud, on andmete jagamise uuesti aktiveerimisel saadaval üksikute teenuste ja rakenduste varasemad seaded.


Kas sellest oli abi?