Rakendus Volvo On Call

Inaktiveerige ühendus auto ja rakenduse Volvo On Call* vahel

Uuendatud 5/16/2022

Inaktiveerige ühendus auto ja rakenduse Volvo On Call* vahel

Volvo ID on isiklik ja seda ei pea auto müümisel muutma ega kustutama. Kuid teil tuleb loobuda auto omandiõigusest ja lõpetada seos rakenduse Volvo On Call ja auto vahel ning kustutada autost kõik isiklikud kasutajaandmed.

Auto ja rakenduse Volvo On Call vahelise lingi desaktiveerimiseks tuleb rakendusse sisse logida. Kui teil puudub ligipääs rakendusele, võtke ühendust Volvo müügiesindajaga ja selgitage, et soovite oma autot müüa.

Omandiõiguse lõpetamiseks valige Ühendatud autod vahelehel . Valige kõnealune auto ja lõpetage omandiõigus rakenduses toodud juhiste järgi.

Kasutaja ajalugu, sõidulogi ja teised kasutajakontod kustutatakse pärast seda, kui olete omandiõiguse lõpetanud. Kui tahate oma kontaktandmed edasimüüja süsteemist kustutada, siis võtke ühendust oma Volvo edasimüüjaga.

Võimaluse korral teavitage ostjat, et ta peaks rakenduse Volvo On Call taaskäivitamiseks ja kontaktandmete andmiseks võtma ühendust volitatud Volvo edasimüüjaga. Volvo On Call on aktiivne kuni tellimuse aegumiseni.


Kas sellest oli abi?