Veebiteenused

Andmete jagamise aktiveerimine ja inaktiveerimine

Uuendatud 7/9/2020

Andmete jagamise aktiveerimine ja inaktiveerimine

Andmete jagamise teenused ja rakendused tuleb määrata keskekraani seadete menüüs.

Vajutage keskekraani ülavaates Seaded.

Vajutage SüsteemPrivaatsus ja andmed.

Valige üksikute teenuste ja kõikide rakenduste andmete jagamise aktiveerimine või inaktiveerimine.

Märkus

Pärast Volvo teeninduse külastamist peate veebiteenuste ja rakenduste uuesti tööle rakendamiseks võib-olla andmete jagamise uuesti aktiveerima.


Kas sellest oli abi?