Tiedotus Tietosuojakäytönnöstä

Rekisterinpitäjä
Volvo Car Corporation (ruotsalainen oikeushenkilö, jonka rekisterinumero on 556074-3089, osoite 405 31 Göteborg), jatkossa "VCC", "me" tai "meidän", käsittelemme henkilötietojasi oheisen kuvauksen mukaisesti.

Käsittelyn tarkoitus ja oikeudellinen peruste
Käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja voidaksemme toteuttaa lähettämäsi pyynnön (nimi, osoite, puhelin, sähköpostiosoite jne). Käsittelyn tarkoitus on hallinnoida pyyntösi. Käytämme tietoja myös tilastollisiin tarkoituksiin sekä rekisteröidyn pyyntöjen käsittelyprosessin kehittämiseksi.

Tietojen käsittelyn oikeudellisena perusteena on tekemäsi selvityspyyntö. Tilastollisen käsittelyn ja toiminnan kehittäminen perustuvat oikeutettuun etuumme.

Henkilötietojen luovuttaminen ja vastaanottajat
Tytäryhtiöidemme ja liikekumppanimme luovuttavat ja käsittelevät henkilötietojasi yllä mainittuja tarkoituksia varten. EEA: n ulkopuolisten tytäryhtiöidemme ja liikekumppaneidemme osalta siirrämme henkilötietosi Euroopan komission hyväksymien vakiosopimusoikeudellisten lausekkeiden perusteella, jotka suojaavat henkilötietojasi.

Tietojen säilytys
Käsittelemme henkilötietopyyntöösi liittyviä henkilökohtaisia tietojasi kahdentoista (12) kuukauden ajan siitä päivästä, jona pyyntösi on täytetty.

Oikeutesi ja VCC: n yhteystiedot
Lisätietoja henkilötietojesi ja yhteystietojen käsittelystä sekä henkilötietojen käsittelystä ja yhteydenotoista sekä tietosuojavaltuutetun yhteystiedot löytyvät osoitteesta https://support.volvocars.com/privacy.