Käytännöllisiä tietoja

Yhdistetyillä palveluilla varustetun auton omistajanvaihdos

Päivitetty 4/4/2022

Yhdistetyillä palveluilla varustetun auton omistajanvaihdos

Omistajanvaihdoksen yhteydessä on tärkeää suorittaa tietyt vaiheet, joilla aikaisempi omistaja kytketään pois ja uudelle omistajalle annetaan mahdollisuus kytkeä Volvo Cars -sovellus autoon.

Auton myyminen

Aikaisemman omistajan tulee tehdä seuraavat toimenpiteet:

  • Poistaa auton ja Volvo Cars -sovelluksen välinen yhteys.
  • Suorittakaa palautus tehdasasetuksiin keskinäytössä.

Auton ja Volvo Cars -sovelluksen välisen yhteyden poistaminen

Volvo ID on henkilökohtainen eikä sitä tarvitse muuttaa eikä poistaa, jos myytte autonne. Teidän pitää kuitenkin peruuttaa omistajuus ja yhteys Volvo Cars -sovelluksen ja auton välillä sekä poistaa kaikki henkilökohtainen käyttäjädata autosta.

Auton ja Volvo Cars -sovelluksen välisen yhteyden poistaminen edellyttää kirjautumista sovellukseen. Jos ette pääse sovellukseen, ottakaa yhteys Volvo-jälleenmyyjäänne ja kertokaa, että haluatte myydä autonne.

Voitte lopettaa omistajuutenne kohdassa Yhdistetyt autot välilehdellä . Valitkaa kyseinen auto ja peruuttakaa omistajuus noudattamalla sovelluksessa annettuja ohjeita.

Kun omistajuus lopetetaan, käyttöhistoriikki ja muut käyttäjätilit poistetaan. Ottakaa yhteyttä Volvo-jälleenmyyjäänne, jos haluatte poistaa yhteystietonne heidän järjestelmästään.

Palautus tehdasasetuksiin

Koskee seuraavia:

V40, V70, XC70 ja S80, vuosimallit 2012–2019.

S60, V60 ja XC60, vuosimallit 2012–2018.

Painakaa MY CAR keskikonsolissa.

Painakaa OK/MENU.

Valitkaa Asetukset.

Valitkaa palautus tehdasasetuksiin.

Palautus tehdasasetuksiin

Koskee muita autoja, joissa on Volvo On Call.

Painakaa Asetukset keskinäytön päänäkymässä.

Siirtykää kohtaan JärjestelmäTehdasasetusten palautus ja suorittakaa palautus tehdasasetuksiin.

Palautus tehdasasetuksiin

Koskee autoja, joissa on sisäänrakennettu Google.

Painakaa painiketta .

Siirtykää kohtaan Järjestelmä, Nollaa asetukset nollataksenne halutun asetuksen.

Jotta verkkoasetukset voidaan nollata tai palauttaa auton tehdasasetukset, käyttäjäprofiililla täytyy olla järjestelmänvalvojan oikeudet, jotka saadaan profiilinäkymän kautta napsauttamalla valintaa Ryhdy ylläpitäjäksi.

Volvo On Call -sovelluksella varustetun auton osto

Uuden omistajan tulee tehdä seuraavat toimenpiteet:

Ottaa yhteyttä Volvo-jälleenmyyjään saadakseen apua Volvo On Call -sovelluksen tilauksen jäljellä olevan ajan siirtämiseksi itselleen. Jos tilaus on päättynyt, on ostettava jatkoaikaa. Volvo-jälleenmyyjä luo PIN-koodin automaattisesti ja toimittaa sen sähköpostitse tai tekstiviestinä. Tallentaa PIN-koodi turvalliseen paikkaan.

Yhdistää Volvo Cars -sovellus autoon.

Katsokaa lukua Volvo Cars -sovelluksen yhdistäminen autoon.

Ostettaessa auto ja vietäessä se toiseen maahan omistajan on muistettava käydä jälleenmyyjän luona auton ostomaassa. Jälleenmyyjä poistaa tällöin kaikki asiakastiedot järjestelmistään. Auton vientimaassa omistajan on otettava yhteyttä jälleenmyyjään, joka auttaa käynnistämään Volvo On Call -palvelun.

Sisäänrakennetulla Googlella varustetun auton ostaminen

Autot, joissa on varusteena Volvo On Call tai sisäänrakennettu Google.

Mallitarjonta voi vaihdella markkina-alueen mukaan.


Oliko tästä apua?