Apple® CarPlay®-palvelun käyttäminen

Yhdistämällä iPhone-puhelimenne autoonne voitte mm. kuunnella musiikkia, soittaa, lähettää ja vastaanottaa viestejä sekä käyttää tiettyjä sovelluksia. Toimintoja voidaan ohjata myös puhumalla Siri-palvelua käyttäen.

Käynnistää CarPlay

Katsokaa tietoa CarPlayApple, CarPlay, iPhone, Siri, iOS ja iPhone ovat Apple Inc. -yrityksen rekisteröityjä tavaramerkkejä.-toiminnon käynnistämisestä videolta tai alla olevista ohjeista.

CarPlay -palvelun käyttäminen

Keskinäytön asetukset ja valikot vaihtelevat ohjelmistoversiosta riippuen.

Ohjeet

Siri-puheohjauksen on oltava aktivoitu puhelimessa ennen CarPlay -toiminnon käyttämistä. Aktivoikaa Siri valitsemalla puhelimessanne Asetukset > Yleiset > Siri. Puhelimella on myös oltava internet-yhteys Wi-Fi- tai mobiiliverkon kautta.

Liittäkää iPhone-puhelimenne USB-liitäntään. Jos USB-liitäntöjä on useita, käyttäkää sitä, jonka ympärillä on valkoinen kehys.

Lukekaa ponnahdusilmoituksen tiedot ja painakaa OK.

Avatkaa keskinäytön sovellusnäkymä (Navigointi keskinäytössä) autossa. Valitkaa Apple CarPlay -kuvake.

P5-QG-1546-Apple Carplay i centerdisplayen - app symbol

Lukekaa ehdot ja yhdistäkää painamalla Hyväksy.

CarPlay -osanäkymä avataan ja yhteensopivat sovellukset näytetään.

iPhone-puhelimessanne näytetään teksti "CarPlay".

Matkapuhelin heijastetaan keskinäyttöön ja kuljettajan näyttöön. Osanäkymässä näytettäviä sovelluksia voidaan ohjata sekä auton keskinäytöstä että matkapuhelimesta.

CarPlay suoritetaan taustalla, jos jokin toinen sovellus käynnistetään samassa osanäkymässä. CarPlay voidaan näyttää jälleen osanäkymässä painamalla sovellusnäkymän CarPlay -kuvaketta.

Enintään 20 Apple-yksikköä voidaan tallentaa aiemmin yhdistettyjen yksiköiden luetteloon. Kun luettelo on täynnä ja uusi yksikkö yhdistetään, vanhin poistetaan.

Internet-yhteys käytettäessä CarPlay -toimintoa

Jos autoon on yhdistetty matkapuhelin Bluetooth-yhteyden kautta, yhteys katkaistaan käynnistettäessä CarPlay. Voitte yhdistää auton käyttäessänne CarPlay -toimintoa Wi-Fi-yhteyden tai automodeemin (P-SIM)Vain Volvo On Call -järjestelmällä varustetut autot. avulla. Lisätietoja, ks. Apple® CarPlay®.

Vinkkejä CarPlay -toiminnon käyttämiseen

Hyödyllisiä vinkkejä CarPlay -toiminnon käyttämistä varten: ks. Vinkkejä Apple® CarPlay® -toiminnon käyttämiseen.

Saatavuus ja toimintatapa voivat vaihdella markkina-alueelta toiselle.

Automalli/vuosimalli

Mallivuoden 2016 ja uudemmat XC90- ja XC90 Twin Engine -mallit

Mallivuoden 2017 ja uudemmat S90-, V90- ja V90 Cross Country -mallit

Mallivuoden 2018 ja uudemmat XC40-, XC60-, XC60 Twin Engine -, V90 Twin Engine- ja S90 Twin Engine -autot

Mallivuoden 2019 ja uudemmat V60-, V60 Twin Engine- ja V60 Cross Country -autot

Mallivuoden 2020 ja uudemmat S60- ja S60 Twin Engine -autot

Mallitarjonta voi vaihdella markkina-alueen mukaan.

Tämä artikkeli kattaa

Automalli/vuosimalli

Mallivuoden 2016 ja uudemmat XC90- ja XC90 Twin Engine -mallit

Mallivuoden 2017 ja uudemmat S90-, V90- ja V90 Cross Country -mallit

Mallivuoden 2018 ja uudemmat XC40-, XC60-, XC60 Twin Engine -, V90 Twin Engine- ja S90 Twin Engine -autot

Mallivuoden 2019 ja uudemmat V60-, V60 Twin Engine- ja V60 Cross Country -autot

Mallivuoden 2020 ja uudemmat S60- ja S60 Twin Engine -autot

Mallitarjonta voi vaihdella markkina-alueen mukaan.

Aiheiden alla listatut

Connectivity Auton sovellukset

Asiaan liittyvää tietoa

Apple® CarPlay® Vinkkejä Apple® CarPlay® -toiminnon käyttämiseen Sovellusten lataaminen autoon ja päivittäminen