Volvo On Call-järjestelmän käynnistäminen

Volvo On Call on yhdysrakenteinen avustusjärjestelmä, jonka sisältämän sovelluksen avulla on mahdollista ohjata Volvoanne etäältä. Tämä artikkeli kertoo, kuinka pääsette alkuun Volvo On Call -järjestelmän ja Volvo On Call -sovelluksen kanssa.

Ennen kuin noudatte Volvo On Call-autonne

Volvo On Call on tehdasvalinta, kun ostatte uuden Volvon. Ennen kuin noudatte uuden, Volvo On Call -järjestelmällä varustetun autonne jälleenmyyjältänne, on hyvä, jos olette ladannut Volvo On Call -sovelluksenKoskee vuosimallia 2012 ja uudempia. ja testannut sen esittelytilassa. Esittelyversio antaa Teidän tutkiskella useimpia toimintoja ja antaa taidon käyttää sovellusta. Sovellus ladataan ilmaiseksi verkkokaupoista Apple AppStore, Google Play tai Windows Phone Store.

Käytettävissä olevat sovellustoiminnot

Käytettävissä olevien sovellusten toiminta saattaa vaihdella Volvo-mallinne ja kannettavan laitteenne merkin mukaan. Lisätietoja, ks. Käytettävissä olevat Volvo On Call-sovellustoiminnot Volvo-malleittain ja Volvo On Call Yhteensopivat yksiköt.

Aktivointi Volvo On Call

Ennen kuin haette uuden Volvonne, jälleenmyyjä aktivoi Volvo On Call -palvelun. Samalla luodaan automaattisesti generoitu Volvo On Call -järjestelmän PIN-koodi, joka lähetetään teille. Turvallisuussyistä käytettävällä PIN-koodilla teidät (tai joku muu hyväksytty henkilö, esim. perheenjäsenenne) tunnistetaan Volvonne omistajaksi ja sitä voidaan käyttää auton avaimena. Lisätietoja PIN-koodista, ks. Volvo On Call -PIN-koodi.

Volvo ID -tunnuksen luominen ja Volvo On Call-sovelluksen yhdistäminen Volvoonne

Volvo On Call -palvelun käyttämiseen tarvitsette Volvo ID:n. Jos ette ole vielä luonut sitä, teidän on tehtävä niin, ks. Volvo ID:n luominen ja rekisteröinti . Luotuanne Volvo ID:n teidän on yhdistettävä Volvo On Call -sovellus autoonne, ks. Volvo On Call -sovelluksen yhdistäminen Volvoonne.

Ostettaessa käytetty, Volvo On Call-järjestelmällä varustettu Volvo

Jos olette ostanut käytetyn Volvon, jossa on Volvo On Call-järjestelmä, on tärkeää poistaa aikaisemman omistajan data ja lisätä omat tietonne, jotta palvelu toimii. Saatte apua käymällä valtuutetussa Volvo-jälleenmyyjäliikkeessä. Lisätietoja, ks. Volvo On Call - omistajanvaihdos.

Volvo On Call -sovelluksen käyttö edellyttää seuraavaa:

• Volvonne on vuosimallia 2012 tai uudempi ja varustettu Volvo On Call-toiminnolla.
  • Teillä on voimassa oleva Volvo On Call-tilaus.
  • Volvossanne on voimassa oleva Volvo On Call -tilaus. Jos ette ole varma siitä, onko teillä tai autossanne voimassa oleva Volvo On Call -tilaus, käykää lähimmän valtuutetun Volvo-jälleenmyyjän luona.

Automalli/vuosimalli

Volvo On Call -järjestelmällä varustetut vuosimallin 2012 ja uudemmat autot

Järjestelmä

Volvo On Call

Tämä artikkeli kattaa

Automalli/vuosimalli

Volvo On Call -järjestelmällä varustetut vuosimallin 2012 ja uudemmat autot

Järjestelmä

Volvo On Call

Aiheiden alla listatut

Auton järjestelmä Tilit & Kirjautuminen Volvo On Call

Asiaan liittyvää tietoa

Volvo On Call -tilauksen käsittely Volvo On Call Volvo On Call-sovellus