16 Tulokset

Volvo On Call - omistajanvaihdos

Jos ostatte käytetyn auton, joka on varustettu Volvo On Call -järjestelmällä, on pari kohtaa, jotka Teidän pitää tehdä ennen kuin voitte käyttää Volvo On Call -palveluita. Kohdat selostetaan tässä artikkelissa.

Volvo ID

Volvo ID on henkilökohtainen ID-tunnus, jonka avulla teillä on pääsy laajaan henkilökohtaisten Volvo-palvelujen valikoimaan.

Volvo On Call -sovelluksen yhdistäminen Volvoonne

Voidaksenne käyttää Volvo On Call -sovelluspalveluja Teidän pitää liittää Volvo On Call -sovellus autoonne. Tämä artikkeli kertoo, kuinka Teidän pitää menetellä.

Henkilökohtainen Volvo ID

Jos samalla autolla on monta käyttäjää, jokainen käyttäjä saa oman Volvo ID:n. Samassa autossa voidaan käyttää useita Volvo ID -tunnuksia, ja samaan Volvo ID:hen voidaan myös liittää useita autoja.

Volvo ID

Volvo ID -tunnus on henkilökohtainen tunnus, jonka avulla pääsette laajaan Volvo-palveluiden valikoimaan verkossa ja autossanne.

Volvo On Call-järjestelmän käynnistäminen

Volvo On Call on yhdysrakenteinen avustusjärjestelmä, joka yhdessä sovelluksen kanssa mahdollistaa Volvonne ohjaamisen etäältä. Tämä artikkeli kertoo, kuinka pääsette alkuun Volvo On Call -järjestelmän ja Volvo On Call -sovelluksen kanssa. Seuraavat tiedot koskevat vain mallivuoden 2017 ja uudempia autoja sekä XC90- ja XC90 Twin Engine -autoja, jotka on varustettu Volvo On Call -järjestelmällä.

Volvo ID:n luominen ja rekisteröinti

Jotta kaikkia yhdistettyjä palveluja voidaan käyttää, on luotava Volvo ID ja rekisteröitävä se autoon. Tässä artikkelissa kuvataan, miten Volvo ID luodaan ja rekisteröidään autoon.

Kirjoitusmerkkipyörä ja näppäimistö

Kirjoittakaa ja valitkaa vaihtoehtoja esimerkiksi antaessanne sähköpostiosoitetta tai käyttäessänne verkkoselainta käyttämällä kirjoitusmerkkipyörää tai keskikonsolin painikesarjaa.

Volvo ID -tunnuksenne käsittely

Tässä artikkelissa kuvataan, miten hallitsette Volvo ID -tunnustanne, esim. miten vaihdatte salasananne tai poistatte Volvo ID:nne.

Volvo On Call-järjestelmän käynnistäminen

Volvo On Call on yhdysrakenteinen avustusjärjestelmä, jonka sisältämän sovelluksen avulla on mahdollista ohjata Volvoanne etäältä. Tämä artikkeli kertoo, kuinka pääsette alkuun Volvo On Call -järjestelmän ja Volvo On Call -sovelluksen kanssa. Seuraavat tiedot koskevat vain mallivuoden 2012–2016 autoja, jotka on varustettu Volvo On Call -järjestelmällä.

Ongelmia kirjauduttaessa Volvo ID -tunnuksella

Tämä artikkeli selostaa tavalliset ongelmat kirjautumisessa Volvo ID -tunnuksella. Jos esim. olette unohtanut tunnussananne tai Volvo ID -käyttäjänimenne.

Volvo On Call - omistajanvaihdos

Päivitetty 9/17/2019

Volvo On Call - omistajanvaihdos

Jos ostatte käytetyn auton, joka on varustettu Volvo On Call -järjestelmällä, on pari kohtaa, jotka Teidän pitää tehdä ennen kuin voitte käyttää Volvo On Call -palveluita. Kohdat selostetaan tässä artikkelissa.

Käytetty auto, jossa Volvo On Call-toiminto

Jos olette ostanut käytetyn auton, jossa on Volvo On Call-toiminto, noudattakaa seuraavia ohjeita.

Ohjeet

Ottakaa yhteys Volvon jälleenmyyjäänne. Teidän pitää identifioida itsenne auton omistajaksi.

Jos sitä ei jo ole tehty, jälleenmyyjä poistaa aikaisemman omistajan tiedot ja korvaa nämä Teidän yhteystiedoillanne. Ostettaessa Volvo On Call-auton siirretään edellisen omistajan jäljellä oleva tilaus ostajalle. Volvo-jälleenmyyjänne voi kertoa teille autonne Volvo On Call -tilauksen tilan. Löydätte tämän tiedon myös Volvo On Call -sovelluksesta kohdasta Volvo On Call -tilaus valitsemalla välilehden Auto ja painamalla sitten Näytä tiedot.

Jälleenmyyjänne luo automaattisesti Volvo On Call-PIN -koodin sähköposti- tai tekstiviestillä. Säilyttäkää PIN-koodi turvallisessa paikassa.

Luokaa Volvo ID -tunnus ja yhdistäkää Volvo On Call-sovellus autoonne, ks. Volvo On Call-järjestelmän käynnistäminen.

P3/P4 - Support site - On Call-button

Huomio

Volvo On Call -sovelluksen PIN-koodia käytetään tietyissä Volvo On Call -palveluissa, esim. peruutettaessa auton omistaminen tai poistettaessa autoon liitettyjä muita käyttäjiä. Antamalla PIN-koodin todistatte, että olette valtuutettu käyttäjä. Teidän tulee suojata ja muistaa koodi samalla tavalla kuin muutkin PIN-koodit.

Volvo On Call-toiminnolla varustetun auton myynti

Teidän ei pidä muuttaa Volvo ID -tunnusta tai poistaa sitä, jos myytte autonne, Volvo ID -koodinne on henkilökohtainen. Teidän pitää kuitenkin peruuttaa auton omistus ja kytkentä Volvo On Call -sovelluksen ja Volvonne välillä sekä poistaa kaikki henkilökohtainen käyttäjädata autostanne, ks. seuraavia ohjeita.

Kytkennän lopettaminen Volvo On Call-sovelluksen ja autonne väliltä

Kirjautukaa Volvo On Call-sovellukseenne. Jos ette pääse Volvo On Call-sovellukseen, ottakaa yhteys Volvon jälleenmyyjäänne ja kertokaa, että haluatte myydä autonne.

Valitkaa välilehti Lisää.

Napsauttakaa Yhdistetyt autot.

Valitkaa kyseinen auto.

Kohdassa Peruuta auton omistajuus valitkaa En enää omista tätä Volvoa ja kirjoittakaa sitten Volvo On Call -PIN-koodinne. Tämän tekemällä poistatte käyttäjähistoriikkinne, ajopäiväkirjanne ja muut käyttäjätilit.

Ottakaa yhteys Volvon jälleenmyyjäänne, joka poistaa yhteystietonne järjestelmistään.

Mikäli mahdollista, kertokaa ostajalle, että hänen tulee ottaa yhteys Volvo-myyjäänsä Volvo On Call-toiminnon aktivoimiseksi uudelleen ja yhteystietojensa antamiseksi. Volvo On Call-toiminto on aktiivinen, kunnes tilaus päättyy.

Omistajanvaihdos maan vaihtuessa

Jos ostatte auton toisesta maasta ja tuotte sen asuinmaahanne, teidän on muistettava käydä valtuutetun Volvo-jälleenmyyjän liikkeessä auton ostomaassa, jotta jälleenmyyjä pyyhkii kaikki asiakastiedot järjestelmästään. Kun tuotte auton asuinmaahanne, teidän on vielä käytävä valtuutetun Volvo-jälleenmyyjän liikkeessä ja noudatettava edellä olevassa "Käytetty auto, jossa Volvo On Call-toiminto" -kappaleessa olevia ohjeita.

Automalli/vuosimalli

Volvo On Call -järjestelmällä varustetut vuosimallin 2012 ja uudemmat autot

Järjestelmä

Volvo On Call

Tämä artikkeli liittyy aiheeseen

Automalli/vuosimalli

Volvo On Call -järjestelmällä varustetut vuosimallin 2012 ja uudemmat autot