Volvo Cars -yhtiön tukisivusto

Volvo Cars -yhtiön koti- ja tukisivustolla on autoa koskevia lisätietoja.

Internet-tuki

Siirry sivustolle menemällä osoitteeseen support.volvocars.com tai käyttämällä alla olevaa QR-koodia. Tukisivusto on saatavana useimmilla markkina-alueilla.

P5-15w07-QR Code support site
Tukisivustolle vievä QR-koodi.

Tukisivustolta voidaan hakea tietoa, joka on jaettu eri kategorioihin. Siellä on tietoa esim. internetiin liitetyistä palveluista ja toiminnoista, Volvo On Call*, navigointijärjestelmästä* ja sovelluksista. Eri toimenpiteet, esim. auton liittäminen internetiin matkapuhelimen avulla, selitetään videoiden ja vaiheittaisten ohjeiden avulla.

Tukisivustolta ladattavissa olevat tiedot

Kartat

Jos autossa on Sensus Navigation*, tukisivustolta on mahdollista ladata karttoja.

Sovellukset

Tiettyihin mallivuosien 2014 ja 2015 Volvo-malleihin on saatavana käyttöopas sovelluksen muodossa. Sitä kautta on mahdollista päästä myös Volvo On Call* -sovellukseen.

Aiempien mallivuosien käyttöoppaat

Aiempien mallivuosien käyttöoppaat ovat saatavina täältä pdf-muodossa. Tukisivustolta pääsee myös Quick Guideen ja lisäosaan. Ladatkaa koneellenne haluamanne julkaisu valitsemalla automalli ja mallivuosi.

Yhteystiedot

Tukisivustolta löytyvät asiakastuen ja lähimmän Volvon jälleenmyyjän yhteystiedot.

Kirjautukaa Volvo Cars -yhtiön kotisivuille

Luokaa henkilökohtainen Volvo ID-tunnus ja kirjautukaa sisään osoitteessa www.volvocars.com. Kun olette kirjautunut, saatte katsauksen mm. huollosta, sopimuksista ja takuista. Täällä on myös tietoja mallikohtaisista lisävarusteista ja ohjelmistoista autoon.