Volvo On Call*-palvelun PIN-koodi

PIN-koodia käytetään turvallisuussyistä Volvo On Call-palvelujen käyttämiseen hyväksytyn henkilön tunnistamiseen.

Nelinumeroista PIN-koodia, joka lähetetään auton omistajalle jälleenmyyjän aktivoidessa tilauksen, käytetään turvallisuussyistä tunnistamaan henkilö, joka on hyväksytty käyttämään Volvo On Call -palveluja, esim. avaamaan auton lukitus Volvo On Call -palvelukeskuksen kautta tai luomaan tili sovellukseen.

PIN-koodi unohdettu tai halutaan vaihtaa

Jos PIN-koodi on unohtunut tai se halutaan vaihtaa (esim. ostettaessa käytetty auto), ottakaa yhteys jälleenmyyjään tai painakaa ON CALL -painiketta autossa. Uusi koodi lähetetään auton omistajalle.

Väärä PIN-koodi on syötetty sovellukseen useita kertoja

Kun virheellinen PIN-koodi on syötetty kymmenen kertaa peräkkäin, tili lukitaan. Jotta sovellusta voidaan jälleen käyttää, pitää valita uusi PIN-koodi ja uusi sovellustili luodaan noudattamalla samaa menettelyä kuin sovellustilin edellisen luomisen yhteydessä.