Järjestelmäpäivitykset

Järjestelmäpäivitykset koskevat auton osia, joilla on tekemistä yhdistetyn auton ja infotainment-järjestelmän kanssa. Jos järjestelmäohjelmistojen päivityksiä on saatavissa, voidaan päivitykset tehdä kaikki yhdellä kertaa tai yksi kerrallaan.
P5-1617-Icon-App screen-OTA

Järjestelmäpäivityksiä käsitellään sovelluksen Latauskeskus kautta keskinäytön sovellusnäkymässä. Painikkeen painallus käynnistää lataussovelluksen kotinäkymän alimmassa osanäkymässä. Jos mitään hakua käytettävissä olevista päivityksistä ei ole tehty infotainment-järjestelmän edellisen käynnistyksen jälkeen, tehdään haku. Hakua ei tehdä, jos ohjelmiston asennus on käynnissä. Kuvake lataussovelluksen painikkeessa Järjestelmän päivitykset näyttää, kuinka monta päivitystä on käytettävissä. Painikkeen painallus näyttää luettelon päivityksistä, jotka voidaan asentaa autoon. Lisätietoja aiheesta, vastauksia toimintaa koskeviin tavallisimpiin kysymyksiin ja tiettyjen järjestelmäpäivitysten latausmahdollisuus on osoitteessa support.volvocars.com.

Jotta järjestelmäpäivityksiä voidaan tehdä, auton on oltava yhdistetty, ks. kappale "Kytketty auto".

Haku ohjelmistopäivitysten jälkeen on aktivoituna, kun auto toimitetaan tehtaalta.

Huomio

Datan lataaminen voi vaikuttaa muihin palveluihin, jotka siirtävät dataa, esim. nettiradioon. Jos vaikutus muihin palveluihin koetaan häiritsevänä, lataaminen voidaan keskeyttää. Vaihtoehtoisesti voi olla hyvä sulkea tai keskeyttää muut palvelut.

Huomio

Päivitys voi keskeytyä, jos sytytysvirta katkaistaan ja autosta poistutaan.

Päivityksen ei kuitenkaan tarvitse olla valmistunut ennen autosta poistumista, koska sitä jatketaan seuraavalla auton käyttökerralla.

Kaikkien järjestelmäohjelmistojen päivitys

Valitkaa Asenna kaikki luettelon alareunasta.

Jos mitään luetteloa ei haluta, voidaan valita vaihtoehto Asenna kaikki painikkeen Järjestelmän päivitykset yhteydessä.

Yksittäisen järjestelmäohjelmiston päivitys

Valitkaa Asenna haluamallenne ohjelmistolle.

Lataamisen keskeyttäminen

Painakaa rastia aktiviteetti-ilmaisimessa, joka on korvannut painikkeen Asenna lataamisen alussa.

Huomatkaa, että vain lataaminen voidaan keskeyttää, kun asennusvaihe on käynnistynyt, tätä ei voi keskeyttää.

Taustahaku ohjelmistopäivitysten jälkeen

Toiminto voidaan deaktivoida keskinäytön kautta:

Painakaa Asetukset päänäkymässä.
Painakaa painiketta JärjestelmäLatauskeskus.
Valitkaa Automaattiset ohjelmistopäivitykset pois.

Jos päivitys on käytettävissä, esitetään ilmoitus Uusia ohjelmistopäivityksiä saatavissa keskinäytön tilakentässä. Ilmoituksen painallus käynnistää lataussovelluksen kotinäkymän alimmassa osanäkymässä. Kun lataussovellus on käynnistynyt, kuvake lataussovelluksen painikkeessa Järjestelmän päivitykset näyttää, kuinka monta päivitystä on käytettävissä.