Radioaseman vaihtaminen ja etsiminen

Radio laatii automaattisesti asemaluettelon radioasemista, jotka ko. alueella lähettävät voimakkaimpia signaaleita.

Radion käynnistäminen

P5–1519–App pane-radio apps (AM, FM, DAB, Radio favorites)
Avatkaa sovellus (esim. FM) sovellusnäkymästä.
Valitkaa asema.

Radion aaltoalueen luettelon vaihtaminen

P5–1519–Radio-library-stations
Painakaa painiketta Kirjasto.
Valitkaa toisto vaihtoehdoista Asemat, Suosikit, Lajityypit tai Kokonaisuudet1.
Painakaa haluamaanne asemaa luettelossa.

Suosikit - soittaa vain valittuja suosikkikanavia, ks. jäljempänä olevaa otsikkoa "Suosikit".

Lajityypit – soittaa vain radiokanavia, jotka lähettävät valittua lajia/ohjelmatyyppiä, esim. pop ja klassinen musiikki.

Radioaseman vaihtaminen valitussa luettelossa

Painakaa < > keskinäytön alla tai ohjauspyörän oikeanpuoleisessa painikesarjassa.
Siirto tapahtuu yhdellä portaalla valitussa soittoluettelossa.

Myös vaihto voi tapahtua keskinäytön kautta.

Suosikit

Kun suosikki tallennetaan luettelosta, radio hakee automaattisesti parasta taajuutta. Mutta jos suosikki tallennetaan manuaalisesta asemanhausta, radio ei vaihda automaattisesti taajuutta, kun vastaanotto heikkenee.

Valitseminen suosikeista radion aaltoalueella, ks. otsikkoa "Radion aaltoalueen luettelon vaihtaminen" edellä. Valitseminen kaikista suosikeista, ks. otsikkoa "Radiosuosikit" seuraavassa.

Painakaa P5–1507–Phone-Favorite star radiokanavan lisäämiseksi radion aaltoalueen suosikkiluetteloon ja Radiosuosikkeihin tai poistamiseksi niistä.

Radiosuosikit

P5–1507–App-Radio favorites

Radiosuosikit näyttävät kaikille radiotaajuuksille tallennetut suosikit.

Avatkaa sovellus Radiosuosikit sovellusnäkymästä.
Painakaa haluamaanne radioasemaa luettelossa sen kuuntelemiseksi.

Poistettaessa suosikki se poistetaan myös ko. radion aaltoalueen suosikkiluettelosta.

Radion aaltoalueen vaihtaminen

P5–1519–Radio-Change band
Painakaa sovellusta (esim. FM) sovellusnäkymästä tai avatkaa sovellusvalikko ohjauspyörän oikeanpuoleisella painikesarjalla ja valitkaa siitä.

Radioaseman etsiminen

P5–1519–Radio-library-search

Hakumahdollisuudet riippuvat valitusta radion aaltoalueesta.

• AM - asemat ja taajuus.
  • FM - asemat, lajit ja taajuus
  • DAB - kokonaisuudet ja asemat.
Painakaa painiketta Kirjasto.
Painakaa painiketta P5–1507–Symbol-Magnifying glas.
Hakunäkymä näppäimistöineen avautuu.
Syöttäkää hakusana.
Haku tapahtuu merkkien jokaisen syötön yhteydessä ja hakutulokset esitetään luokiteltuina.

Manuaalinen asemanhaku

P5–1519–Radio-manual tuning

Siirryttäessä manuaaliseen asemanhakuun, radio ei vaihda enää automaattisesti taajuutta, kun vastaanotto heikkenee.

Painakaa Man. viritys, vetäkää säätimestä tai painakaa < > haluttuun taajuuteen pääsemiseksi.
  1. 1 Koskee vain digiradiota (DAB).