Median soittaminen

Mediasoitinta ohjataan keskinäytöstä käsin. Useita toimintoja voidaan ohjata myös ohjauspyörän oikeanpuoleisen painikesarjan tai puheohjauksen avulla.

Mediasoittimessa käsitellään myös radiota, mikä selostetaan erillisessä osassa.

Medialähteen käynnistäminen

P5–1546–App pane-Media apps

CD*

Aseta CD-levy paikalleen.
Avatkaa sovellus CD sovellusnäkymästä.
Valitkaa, mitä soitetaan.
Toisto alkaa.

USB-muisti

Asettakaa USB-muisti paikalleen.
Avatkaa sovellus USB sovellusnäkymästä.
Valitkaa, mitä soitetaan.
Toisto alkaa.

MP3-soitin ja iPod®

Huomio

iPod -toiston aloittamiseen on käytettävä iPod -sovellusta (ei USB:tä).

Kun äänilähteenä on iPod, on auton ääni- ja mediajärjestelmässä valikkorakenne, joka muistuttaa iPod-soittimen omaa valikkorakennetta.

Yhdistäkää medialähde.
Käynnistäkää yhdistetyn medialähteen soittaminen.
Avatkaa sovellus (iPod, USB, AUX) sovellusnäkymästä.
Toisto alkaa.

Bluetooth-yhdistetty laite

Aktivoikaa Bluetooth medialähteessä.
Yhdistäkää medialähde.
Käynnistäkää yhdistetyn medialähteen soittaminen.
Avatkaa sovellus Bluetooth sovellusnäkymästä.
Toisto alkaa.

Internetmedia

Kytkekää auto.
Avatkaa sovellus sovellusnäkymästä.
Toisto alkaa.

Video

Yhdistäkää medialähde.
Avatkaa sovellus USB sovellusnäkymästä.
Painakaa toistettavan kohteen nimeä.
Toisto alkaa.

Apple CarPlay

Apple CarPlay kuvataan erillisessä kappaleessa.

Median ohjaaminen ja vaihtaminen

P5–1507–Voice control symbol

Mediasoitinta voidaan käsitellä puheohjauksella, ohjauspyörän painikesarjalla tai keskinäytöllä.

P5–1507–Media-Play

Äänenvoimakkuus - kääntäkää keskinäytön alla olevaa säädintä tai painakaa P5-1617-Right steering wheel switch-UpP5-1617-Right steering wheel switch-Down ohjauspyörän oikeanpuoleisessa painikesarjassa äänitason nostamiseksi tai laskemiseksi.

Soittaminen/keskeyttäminen - painakaa kuvaa, joka kuuluu soitettavaan kappaleeseen, painiketta keskinäytön alla tai P5–1507–Symbol-OK button ohjauspyörän oikeanpuoleisessa painikesarjassa.

Raidan/kappaleen vaihtaminen - painakaa haluttua raitaa keskinäytössä, painakaa P5-1617-Right steering wheel switch-LeftP5-1617-Right steering wheel switch-Right keskinäytön alla tai ohjauspyörän oikeanpuoleisessa painikesarjassa.

Kelaaminen/siirtyminen ajassa – painakaa aika-akselia keskinäytössä ja vetäkää sivusuunnassa tai painakaa ja pitäkää P5-1617-Right steering wheel switch-LeftP5-1617-Right steering wheel switch-Right painettuna keskinäytön alla tai ohjauspyörän oikeanpuoleisessa painikesarjassa.

Median vaihtaminen - valitkaa kohdasta Edelliset lähteet sovelluksessa, painakaa sovellusnäkymässä haluttua sovellusta tai valitkaa ohjauspyörän oikeanpuoleisella painikesarjalla sovellusvalikon kohdan P5–1507–Symbol-App menu button kautta.

Kirjasto - painakaa painiketta soittaaksenne kirjastosta.

Satunnaissoitto - painakaa painiketta soittojärjestyksen sekoittamiseksi.

Vastaava - painakaa painiketta hakeaksenne Gracenote-toiminnon avulla samankaltaista musiikkia USB-yksiköstä ja luodaksenne soittolistan sen perusteella. Soittolista voi sisältää enintään 50 kappaletta.

Vaihda laitetta - painakaa painiketta vaihtaaksenne USB-yksiköiden välillä, kun yhdistettynä on useita.

Videon asetukset

Videosoitin kokonäytön tilassa tai avaamalla päänäkymä ja painamalla AsetuksetVideo voidaan säätää seuraavia: Äänen ensisijainen oletuskieli, Tekstitys ja Tekstityksen ensisijainen oletuskieli.

DivX®-yksikön soittaminen

Tämä DivX Certified® -laite pitää rekisteröidä, jotta voidaan soittaa ostettuja DivX Video-on-Demand (VOD) -elokuvia.
Painakaa Asetukset päänäkymässä.
Painakaa VideoDivX® VOD ja hakekaa rekisteröintikoodi.
Käykää osoitteessa vod.divx.com saadaksenne lisätietoja ja saattaaksenne rekisteröinnin loppuun.