Kuljettajan näytön asetukset

Kuljettajan näytön asetukset voidaan tehdä kuljettajan näytön sovellusvalikossa ja keskinäytön valikossa Asetukset.

Asetukset sovellusvalikossa

Sovellusvalikossa voidaan valita, mitä tietoja kuljettajan näyttö esittää

• ajotietokoneesta
  • mediasoittimesta
  • puhelimesta
  • navigointijärjestelmästä*.

Kuljettajan näytön sovellusvalikko avataan ja sitä käytetään ohjauspyörän oikeanpuoleisella painikesarjalla, ks. kappale "Kuljettajan näytön sovellusvalikon käyttäminen".

Keskinäytön asetukset

Tietotyypin valitseminen

Painakaa Asetukset keskinäytön päänäkymässä.
Painakaa painiketta My CarNäytötKuljettajannäytön taustan tila.

Valitkaa taustalla näytettävät tiedot:

• Älä näytä tietoja taustalla
  • Näytä juuri soitettavan median tiedot
  • Näytä navigointi, vaikka reittiä ei ole määritetty1.

12-tuumaisessa kuljettajan näytössä tiedot näytetään keskellä ja 8-tuumaisessa oikealla ylhäällä olevassa kentässä.

Teeman valitseminen

Painakaa Asetukset keskinäytön päänäkymässä.
Painakaa painiketta My CarNäytötTeemat

Valitkaa teema (ulkonäkö) kuljettajan näytölle:

• Glass
  • Minimalistic
  • Performance
  • Chrome Rings.

Kielen valitseminen

Painakaa Asetukset keskinäytön päänäkymässä.
Valitkaa kieli painamalla JärjestelmäKieli.
Muutos vaikuttaa kaikkien näyttöjen kieleen.
  1. * Valinnais-/lisävaruste.
  2. 1 Kartta näytetään ainoastaan 12-tuumaisessa kuljettajan näytössä. 8-tuumaisessa kuljettajan näytössä näytetään ainoastaan opastus. Katsokaa lisätietoa kappaleista "Karttanavigoinnin näytöt ja käyttösäätimet" ja "Karttanavigointi kuljettajan näytössä".