Aktivointi/aktivoinnin poisto Driver Alert Control

Toiminto Driver Alert Control (DAC) voidaan aktivoida/deaktivoida.

Aktivointi/aktivoinnin poisto Driver Alert Control

Painakaa Asetukset keskinäytön sovellusnäkymässä.
Painakaa painiketta My CarIntelliSafeDriver Alert Control.
Valitkaa Valppausvaroitus DAC-toiminnon aktivoimiseksi/deaktivoimiseksi.

Varoitus

Driver Alert Control ei toimi kaikissa tilanteissa, vaan se on tarkoitettu vain täydentäväksi apulaitteeksi.

Lopullinen vastuu auton turvallisesta ajamisesta on aina kuljettajalla.

Opastus levähdyspaikalle varoituksen yhteydessä -toiminnon aktivointi/deaktivointi

Järjestelmässä voidaan asettaa, onko opastus levähdyspaikalle aktivoituna/deaktivoituna. Opastuksen ollessa aktiivisena näytetään ehdotuksia sopivista levähdyspaikoista DAC-toiminnon antamien varoitusten yhteydessä.

Painakaa Asetukset keskinäytön sovellusnäkymässä.
Painakaa painiketta My CarIntelliSafeDriver Alert Control.
Valitkaa Lepopysähdysopastus opastus levähdyspaikalle -toiminnon aktivoimiseksi/deaktivoimiseksi.