Yhdistetyt palvelut

Tietojen jakaminen palveluita varten

Päivitetty 11/10/2020

Tietojen jakaminen palveluita varten

Jos ette ole aktivoineet tietojen jakamista kytkettyä palvelua tai ladattuja sovelluksia varten, voitte tehdä sen samalla kun käynnistätte ne keskinäytössä. Jos käynnistätte palvelun ensimmäistä kertaa tai esimerkiksi tehdasasetusten palautuksen tai tiettyjen ohjelmistopäivitysten jälkeen, teidän täytyy myös hyväksyä yhdistettyjä palveluja koskevat Volvon ehdot.

Tietojen jakamisen aktivointi palvelua käynnistettäessä

Valitkaa aktivoitava toiminto tai palvelu.

Jos käytätte palvelua ensimmäistä kertaa, ja myös tehdasasetusten palautuksen tai tiettyjen ohjelmistopäivitysten jälkeen, teidän täytyy jatkaaksenne ensin hyväksyä yhdistettyjä palveluja koskevat Volvon ehdot.

P5-1917-Terms and conditions screen

Valitkaa tietojen jakamisen hyväksyminen palvelua varten tai keskeytys.

Jos valitsette hyväksymisen, tietojen jakaminen aktivoidaan ja voitte aloittaa palvelun käytön.

Tietojen jakamisen aktivointi sovellusta käynnistettäessä

Hyväksyäksenne tietojen jakamisen toimintoa tarvitsevaa sovellusta varten, käynnistäkää sovellus ja painakaa salli ponnahdusikkunassa.

Voitte deaktivoida tietojen jakamisen palveluita ja sovelluksia varten asetusvalikossa kohdassa JärjestelmäYksityisyys ja tietosuojaTietojen jakaminen.


Oliko tästä apua?