Volvo On Call

Tietojen jakaminen Volvo On Call -palvelua varten

Päivitetty 11/10/2020

Tietojen jakaminen Volvo On Call -palvelua varten

Tietojen jakaminen Volvo On Call -palvelua varten on lähtöasetuksena aktivoitu. Tämä tarkoittaa, että teidän ei tarvitse itse aktivoida tietojen jakamista palvelua varten ostaessanne uuden auton tai esim. tehdasasetusten palautuksen jälkeen.

Voitte deaktivoida tietojen jakamisen Volvo On Call -palvelua varten. Huomatkaa, että suurin osa Volvo On Call -toiminnoista edellyttää tietojen jakamista, jotta voitte käyttää niitä. Jos olette yhdistänyt autonne Volvo On Call -sovellukseen, sovelluksessa näkyy ilmoitus, jos tietojen jakaminen palvelua varten on deaktivoitu.

Tietojen jakamista koskevat asetukset ovat lähtöasetuksena aktivoidut vain Volvo On Call -palveluitanne varten. Tietojen jakaminen muille yhdistetyille palveluille ja ladatuille sovelluksille on edelleen deaktivoitu ja se tulee aktivoida niiden käyttöä varten.


Oliko tästä apua?