Asetukset

Tietojen jaon aktivointi ja deaktivointi

Päivitetty 7/10/2020

Tietojen jaon aktivointi ja deaktivointi

Keskinäytön asetusvalikossa voidaan asettaa joidenkin palvelujen ja sovellusten tietojen jako.

Painakaa Asetukset keskinäytön päänäkymässä.

Painakaa painiketta JärjestelmäYksityisyys ja tietosuoja.

Valitkaa tietojen yhteiskäyttö yksittäisiä palveluja ja kaikkia sovelluksia varten tai poistakaa se käytöstä.

Jos tietojen yhteiskäyttöä ei ole aktivoitu palvelua tai ladattua sovellusta varten, se voidaan tehdä käynnistettäessä palvelu tai sovellus keskinäytössä. Jos palvelu käynnistetään ensimmäistä kertaa tai esimerkiksi tehdasasetusten palautuksen tai tiettyjen ohjelmistopäivitysten jälkeen, yhdistettyjä palveluja koskevat Volvon ehdot on hyväksyttävä. Huomatkaa, että tietojen yhteiskäyttö tulee tällöin olemaan aktivoitu myös muita palveluja tai sovelluksia varten, joita varten se on jo hyväksytty.

Huomio

Käytyänne Volvon teknisessä palvelussa teidän on ehkä aktivoitava tietojen yhteiskäyttö uudelleen, jotta yhdistetyt palvelut ja sovellukset toimivat taas.


Oliko tästä apua?