Yhdistetyt palvelut

Käyttöehdot ja tietojen jakaminen

Päivitetty 11/10/2020

Käyttöehdot ja tietojen jakaminen

Käynnistettäessä tietyt toiminnot ja sovellukset ensimmäistä kertaa voidaan näyttää ponnahdusikkuna, jossa ovat otsikot Termit & ehdot ja Tietojen jakaminen.

Tarkoituksena on kertoa Volvon käyttöehdoista ja tietojen jakamisen periaatteista. Hyväksymällä tietojen jakamisen käyttäjä hyväksyy sen, että autosta lähetetään tiettyjä tietoja. Tämä on tarpeen, jotta tietyt palvelut ja sovellukset toimivat täydellisesti.

Tietojen jakaminen palveluita ja sovelluksia varten on oletusarvoisesti pois käytöstäEi koske Volvo On Call-palvelua*.. Jotta tiettyjä autossa olevia palveluja ja sovelluksia voidaan käyttää, tietojen jakaminen on aktivoitava. Tietojen jakamista koskevat asetukset voidaan tehdä keskinäytön asetusvalikossa tai samalla kun palvelu tai sovellus käynnistetään keskinäytössä.

Yksityisyys ja tietojen jakaminen

Marraskuussa 2017 saataville tulleen ohjelmistopäivityksen myötä otettiin käyttöön yksityisyyttä ja tietojen jakamista koskevat asetukset yhdistetyille palveluille ja ladatuille sovelluksille. Asetukset ovat kohdassa Yksityisyys ja tietosuoja asetusvalikossa auton keskinäytössä.

Siinä voidaan valita ne yhdistetyt palvelut, joiden kohdalla tietojen jakaminen sallitaan. Tietojen jakaminen ladattuja sovelluksia varten voidaan myös deaktivoida siinä. Huomatkaa, että palveluita tai sovelluksia ei voi käyttää tarkoitetulla tavalla, jos tietojen jakaminen on deaktivoitu.

Tehdasasetusten palautuksen tai esim. korjaamokäynnin tai ohjelmistopäivityksen jälkeen tietojen jakamista koskevat asetukset ovat saattaneet palata lähtöasetuksiin. Aktivoikaa tällöin tietojen jakaminen uudelleen yhdistettyjä palveluita ja ladattuja sovelluksia varten.

Huomio

Tietosuojan ja tietojen yhteiskäytön asetukset ovat ainutkertaiset kussakin kuljettajaprofiilissa.


Oliko tästä apua?