Online υπηρεσίες

Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του διαμοιρασμού δεδομένων

Ενημερώθηκε 5/18/2020

Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του διαμοιρασμού δεδομένων

Ο απαιτούμενος διαμοιρασμός δεδομένων για υπηρεσίες και εφαρμογές μπορεί να ρυθμιστεί από το μενού ρυθμίσεων της κεντρικής οθόνης.

Πατήστε Ρυθμίσεις στην επάνω προβολή στην κεντρική οθόνη.

Πατήστε ΣύστημαΙδιωτικότητα και δεδομένα.

Επιλέξτε ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της κοινοχρησίας δεδομένων για μεμονωμένες υπηρεσίες και όλες τις εφαρμογές.

Αν η κοινοχρησία δεδομένων δεν έχει ενεργοποιηθεί για μια online υπηρεσία ή για εφαρμογές που έχετε κατεβάσει (download), αυτό είναι εφικτό κατά την έναρξή τους στην κεντρική οθόνη. Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία, ή π.χ. μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή συγκεκριμένες ενημερώσεις λογισμικού, πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις της Volvo για τις online υπηρεσίες. Λάβετε υπόψη σας ότι η κοινοχρησία δεδομένων θα ενεργοποιηθεί τότε και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες ή εφαρμογές για τις οποίες έχετε εγκρίνει την κοινοχρησία.

Σημείωση

Μετά από μια επίσκεψη σε ένα συνεργείο της Volvo, μπορεί να χρειαστεί να επανενεργοποιήσετε την κοινοχρησία δεδομένων έτσι, ώστε οι online υπηρεσίες και οι εφαρμογές να λειτουργήσουν ξανά.


Σας βοήθησε αυτό;