Εφαρμογή Volvo On Call

Απενεργοποιήστε τη σύνδεση ανάμεσα στο αυτοκίνητο και την εφαρμογή Volvo On Call*

Ενημερώθηκε 5/18/2020

Απενεργοποιήστε τη σύνδεση ανάμεσα στο αυτοκίνητο και την εφαρμογή Volvo On Call*

Το Volvo ID είναι προσωπικό και δεν χρειάζεται να το αλλάξετε ή να το διαγράψετε όταν πουλήσετε το αυτοκίνητό σας. Ωστόσο, πρέπει να τερματίσετε την κατοχή του αυτοκινήτου και τη σύνδεση ανάμεσα στην εφαρμογή Volvo On Call και το αυτοκίνητο, καθώς και να διαγράψετε όλα τα προσωπικά στοιχεία χρήστη από το αυτοκίνητο.

Συνδεθείτε στην εφαρμογή Volvo On Call. Αν δεν έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή, απευθυνθείτε στον εξουσιοδοτημένο διανομέα Volvo της περιοχής σας και εξηγήστε ότι θέλετε να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας.

Μεταβείτε στην καρτέλα Περισσότ.

Επιλέξτε Συνδεδεμένα αυτοκίνητα.

Επιλέξτε το σχετικό αυτοκίνητο.

Στην επιλογή Τερματισμός της κατοχής του αυτοκινήτου, επιλέξτε Δεν κατέχω πλέον αυτό το Volvo και στη συνέχεια εισαγάγετε τον προσωπικό σας κωδικό PIN για το Volvo On Call. Με αυτόν τον τρόπο, διαγράφεται το ιστορικό σας ως χρήστη του αυτοκινήτου, το ημερολόγιο οδήγησής σας και οι υπόλοιποι λογαριασμοί χρήστη.

Απευθυνθείτε στον εξουσιοδοτημένο διανομέα Volvo της περιοχής σας, ο οποίος θα διαγράψει τα στοιχεία επικοινωνίας σας από τα συστήματά του αυτοκινήτου.

Αν έχετε την ευκαιρία, ειδοποιήστε τον αγοραστή ότι πρέπει να επικοινωνήσει με έναν εξουσιοδοτημένο διανομέα της Volvo για να επανενεργοποιήσει την εφαρμογή Volvo On Call και να δηλώσει τα δικά του/της στοιχεία επικοινωνίας. Η εφαρμογή Volvo On Call θα είναι ενεργή μέχρι να λήξει η συνδρομή.


Σας βοήθησε αυτό;