Εισαγωγή προορισμού

Προσδιορισμός προορισμού με τη λειτουργία Send to Car

Ενημερώθηκε 7/9/2020

Προσδιορισμός προορισμού με τη λειτουργία Send to Car

Μπορείτε να ορίσετε έναν προορισμό με διαφορετικούς τρόπους στο σύστημα πλοήγησης* – ένας από αυτούς είναι να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Send to Car.

Αποστολή θέσης στο αυτοκίνητο

Η λειτουργία Send to Car σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε έναν προορισμό/θέση στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου μέσω ενός υπολογιστή.

Η λειτουργία Send to Car μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από την εφαρμογή Volvo On Call*. Το Volvo On Call μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί αν πρέπει να σταλεί ένας προορισμός/θέση στο αυτοκίνητο από ένα κέντρο εξυπηρέτησης Volvo On Call.

Λάβετε υπόψη σας ότι αυτή η διαδικασία αποτελεί απλώς ένα παράδειγμα από έναν από τους διάφορους παρόχους χαρτογραφικών υπηρεσιών.

Επισκεφθείτε τη διεύθυνση wego.here.com στον υπολογιστή.

Ανοίγει μια υπηρεσία χαρτών.

Πραγματοποιήστε αναζήτηση της επιθυμητής θέσης.

Κάντε δεξί κλικ στη θέση και στη συνέχεια κάντε κλικ στη διεύθυνση.

Ανοίγει ένα πλευρικό μενού/μια κάρτα πληροφοριών.

Κάντε κλικ στην επιλογή Διαμοιρασμός στο πλευρικό μενού.

Κάντε κλικ στην Αποστολή στο αυτοκίνητο στο πλευρικό μενού.

Επιλέξτε το αυτοκίνητο και εισαγάγετε τον αριθμό VIN του αυτοκινήτου ή τη διεύθυνση e-mail που έχετε δηλώσει στο Volvo ID σας. Στη συνέχεια κάντε κλικ στην Αποστολή.

Κάντε κλικ στην επιλογή Ολοκληρώθηκε.

Η θέση αποστέλλεται στο αυτοκίνητο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους διάφορους παρόχους και τη λειτουργία Send to Car διατίθενται στην ιστοσελίδα υποστήριξης της Volvo Cars (support.volvocars.com).

Λήψη και χρήση μιας θέσης στο αυτοκίνητο

Για να μπορεί το αυτοκίνητο να λαμβάνει δεδομένα, πρέπει να είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο. Αν η θέση σταλεί στο αυτοκίνητο με το Volvo On Call, τότε χρησιμοποιείται το ενσωματωμένο μόντεμ του αυτοκινήτου, για να ληφθούν τα δεδομένα, δηλ. δεν χρειάζεται ξεχωριστή σύνδεση στο διαδίκτυο.

Όταν το αυτοκίνητο έχει λάβει μια θέση, στην κεντρική οθόνη εμφανίζεται μια ειδοποίηση. Πατήστε στην ειδοποίηση/στο σύμβολο.

Ανοίγει μια κάρτα πληροφοριών.

Επιλέξτε την επιθυμητή χρήση της θέσης.

Χρήση μιας αποθηκευμένης θέσης

Οι θέσεις που λαμβάνονται αποθηκεύονται στη βιβλιοθήκη του συστήματος πλοήγησης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν αργότερα.


Σας βοήθησε αυτό;