Resetiranje korisničkih podataka
Putem središnjeg zaslona možete resetirati korisničke podatke i postavke sustava.
Postavke aplikacija ili mreže možete vratiti na početne vrijednosti ili na tvornički zadane vrijednosti. Ako napravite vraćanje na tvorničke postavke, izbrisat će se profili, korisnički podaci i sve ostale podešene postavke.
Napomena
Vlasnik
Samo vlasnik može resetirati mrežne postavke i napraviti vraćanje na tvorničke postavke.
Povezivanje s aplikacijom
Ako u automobilu napravite vraćanje na tvorničke postavke, aplikacija će i dalje biti povezana i možda će ponovno kreirati vaš profil koristeći podatke iz oblaka. Da biste to izbjegli, morate ukloniti vezu s automobilom u aplikaciji Volvo Cars.
- Pritisnite simbol automobila
na donjoj traci i otvorite Postavke. - Otvorite Sustav→Mogućnosti vraćanja na izvorno.
- Odaberite što želite resetirati i slijedite upute koje se prikazuju na središnjem zaslonu.